Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucs vagyok ha az egészséges élet -mániás feleségemre ráhagyok mindent?
Nem volt mindig ilyen de az utóbbi időben kicsit elhatalmasodott rajta az egészség mánia. Egyébként az elején még kifejezetten örültem neki, mostmár néha kicsit zavar..
- Kőkemény kalóriaszámlálás van, van hogy este majd éhenhalok. Főleg zöldséges, növényi alapú kajákat főz, én meg nem annyira szeretem a zöldséget
- Alkohol, dohányzást konkrétan megtiltotta, egy fél pohár sört sem ihatok
- Mindenfajta üdítő, nasi, csoki stb tilos, még vendégségben is
- Komoly edzéstervünk van, ha egy napot kihagyok, az már világvége
Haverok egy része azt mondja papucs vagyok, mások meg azt h hatalmas szerencsém van vele. Igaz ami igaz, fogytam egy csomót, jobb a közérzetem is.
Egyetlen egyszer lennék hajlandó erről beszélni vele. Megmondanám: Nem a Pusztító című filmben vagyunk, legyen szíves kiszállni a magánszférámból! Nyilván: Nem azzal van elsősorban a bajom, hogy egészséges ételeket etet velem, mert tud az egészséges étel is finom lenni. Nem. Azzal van a nagyobb baj, hogy beszabályoz. Ez meg nekem így nem pálya. Ha néhanapján megkívánom, igenis meg fogom enni a hamburgert, junk food-ot. Nyilván nem minden egyes nap.
Ha nem tetszik neki a felállás, mehet a véres messzeségbe - boldogítson mást a nutrinácizmusával!
Papucs ééééés konfliktuskerülő egyszerre.
Az ágyban is ő dug meg, vagy ott azért mennek a hagyományos szerepek?
Kölcsön adhatnád néhány évre. Komoly fogyási terveim vannak.
Enni mondjuk már ígyis alig. Viszont iszom mint a kefekötő, abban sok a kalória. Esetleg le tudna arról is szoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!