Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Papucs vagyok ha az egészséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papucs vagyok ha az egészséges élet -mániás feleségemre ráhagyok mindent?

Figyelt kérdés

Nem volt mindig ilyen de az utóbbi időben kicsit elhatalmasodott rajta az egészség mánia. Egyébként az elején még kifejezetten örültem neki, mostmár néha kicsit zavar..

- Kőkemény kalóriaszámlálás van, van hogy este majd éhenhalok. Főleg zöldséges, növényi alapú kajákat főz, én meg nem annyira szeretem a zöldséget

- Alkohol, dohányzást konkrétan megtiltotta, egy fél pohár sört sem ihatok

- Mindenfajta üdítő, nasi, csoki stb tilos, még vendégségben is

- Komoly edzéstervünk van, ha egy napot kihagyok, az már világvége

Haverok egy része azt mondja papucs vagyok, mások meg azt h hatalmas szerencsém van vele. Igaz ami igaz, fogytam egy csomót, jobb a közérzetem is.

2021. jún. 1. 18:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Na,miert lettem 0ra lepontozva? Ja,sörivok hazaja,hat akkor sok vkinek jön a sportos kandur a nojehez ha sokat pialtok!
2021. jún. 1. 20:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen szó jellemzi ezt legjobban, de az egészen biztos, hogy én menekülnék egy ilyen kapcsolatból. Gyakorlatilag semmi beleszólásod nincs abba, hogy mit eszel/iszol, mennyit mozogsz, hogy élsz. Ha kövér lennél és külső segítségre lenne szükséged ahhoz, hogy lefogyj, akkor ezt el kell viselni a cél érdekében. De ha jól értem, itt nem erről van szó.
2021. jún. 1. 21:17
 13/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Egyetlen egyszer lennék hajlandó erről beszélni vele. Megmondanám: Nem a Pusztító című filmben vagyunk, legyen szíves kiszállni a magánszférámból! Nyilván: Nem azzal van elsősorban a bajom, hogy egészséges ételeket etet velem, mert tud az egészséges étel is finom lenni. Nem. Azzal van a nagyobb baj, hogy beszabályoz. Ez meg nekem így nem pálya. Ha néhanapján megkívánom, igenis meg fogom enni a hamburgert, junk food-ot. Nyilván nem minden egyes nap.

Ha nem tetszik neki a felállás, mehet a véres messzeségbe - boldogítson mást a nutrinácizmusával!

2021. jún. 1. 23:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Papucs vagy, mert konkrétan megmondja neked, hogy hogyan élj. Én nő vagyok, de már nem kevés pasast elhajtottam, aki próbált dolgokat előírni nekem a saját szájíze szerint. Felnőtt ember vagyok, ne más mondja már meg, hogy mit csináljak.
2021. jún. 2. 04:44
 15/16 Noren1989 ***** válasza:
75%

Papucs ééééés konfliktuskerülő egyszerre.

Az ágyban is ő dug meg, vagy ott azért mennek a hagyományos szerepek?

2021. jún. 2. 09:15
 16/16 anonim ***** válasza:
53%

Kölcsön adhatnád néhány évre. Komoly fogyási terveim vannak.

Enni mondjuk már ígyis alig. Viszont iszom mint a kefekötő, abban sok a kalória. Esetleg le tudna arról is szoktatni.

2021. jún. 2. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!