Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egészséges étrend mániás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészséges étrend mániás barátnővel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Ha talál egy csokit vagy édességet, kidobja a szemétbe, a hűtőből is kidobál mindent, ami szerinte egészségtelen. Ha mégis rendelek egy pizzát vagy hamburgert, akkor addig manipulál a hisztijével hogy bűntudatot kelt bennem. Folyton zöldséges kajákat eszünk, és már eléggé unom..
2021. ápr. 7. 21:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%

Mit lehet tenni?

Lecserélni egy egészséges gondolkodású nőre.

2021. ápr. 7. 21:51
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Tekerd a paplanba és merítsd alá egy kád langyos hurkazsírba. Ha nem tér meg, fel kell, hogy áldozd.
2021. ápr. 7. 21:51
 3/22 A kérdező kommentje:
Mármint hogy mondjam el neki hogy örülök hogy törődik velem de ez túlzás?
2021. ápr. 7. 21:56
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp érdemes lenne vele beszélni. Mi is egészségesen étkezünk, de nem dobálom ki a csokikat, sőt veszek mindig nasit, hogyha vendégek jönnek, akkor legyen mivel megkínálni őket.

A barátnőd valamit kompenzál.

2021. ápr. 7. 22:01
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért egyszer-egyszer az egészségtelen étel sem egészségtelen.

Mond neki, hogy nézzen utána hogy ez hogy is van. Illetve, nem minden hambi egészségtelen... Szóval. Ideje felvilágosítani.

2021. ápr. 7. 22:15
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Vajon a barátnőd tudja hogy a világon minden egyes étel egészségtelen legalább egy étrendben? :)
2021. ápr. 7. 22:27
 7/22 anonim ***** válasza:
50%
én nem eszek húst engem nem zavarna, a csokiért viszont ugranék !
2021. ápr. 7. 22:53
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok és eléggé figyelek az étkezésre, DE amit a barátnőd csinál, az beteges. Egyrészt élelmiszert nem dobunk a kukába, max ha romlott. Másrészt az állandó hisztizés is baj.

Elismerem, én se tolerálnám, ha mondjuk a párom folyton mekibe járna, meg hülyeségeket zabálna, de van egy határ, amit nem lépnék túl.

2021. ápr. 7. 22:57
 9/22 anonim ***** válasza:
13%
most melyikőtök a barátnő? mert a férfit nemtudom megállapitani
2021. ápr. 7. 23:10
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nem vagy kövér?

A másik indok, ami lehetne, hogyha barátnőd talál csokit, akkor fél, hogy nem tud ellenállni neki, és ezért dobja ki.

De a második eset nem normális, semmi képp sem. Én is próbálok odafigyelni, hogy mit eszem, és örülök, ha olyan nasit vesz barátom, amit én utálok, mert nem kap el az inger, hogy megegyem a felét.

De ettől függetlenül nem dobálnám ki...

2021. ápr. 7. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!