Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges étrend mániás barátnővel mit lehet kezdeni?
Mit lehet tenni?
Lecserélni egy egészséges gondolkodású nőre.
Mindenképp érdemes lenne vele beszélni. Mi is egészségesen étkezünk, de nem dobálom ki a csokikat, sőt veszek mindig nasit, hogyha vendégek jönnek, akkor legyen mivel megkínálni őket.
A barátnőd valamit kompenzál.
Azért egyszer-egyszer az egészségtelen étel sem egészségtelen.
Mond neki, hogy nézzen utána hogy ez hogy is van. Illetve, nem minden hambi egészségtelen... Szóval. Ideje felvilágosítani.
Én nő vagyok és eléggé figyelek az étkezésre, DE amit a barátnőd csinál, az beteges. Egyrészt élelmiszert nem dobunk a kukába, max ha romlott. Másrészt az állandó hisztizés is baj.
Elismerem, én se tolerálnám, ha mondjuk a párom folyton mekibe járna, meg hülyeségeket zabálna, de van egy határ, amit nem lépnék túl.
Bocs, de nem vagy kövér?
A másik indok, ami lehetne, hogyha barátnőd talál csokit, akkor fél, hogy nem tud ellenállni neki, és ezért dobja ki.
De a második eset nem normális, semmi képp sem. Én is próbálok odafigyelni, hogy mit eszem, és örülök, ha olyan nasit vesz barátom, amit én utálok, mert nem kap el az inger, hogy megegyem a felét.
De ettől függetlenül nem dobálnám ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!