Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fogyókúra/egészséges étrend...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyókúra/egészséges étrend és párkapcsolat? Mennyire támogatjátok egymást ebben? Mennyire hagyod a párodnak, hogy megmondja mit egyél?

Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Támogatjuk egymást maximálisan. Beleszólni maximum akkor szoktunk, ha a másik már nagyon elszáll a csalással, vagy nem nézi meg alaposan az összetevőket bevásárláskor, de ennyi az egész. 26/N
2020. okt. 28. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondhatja meg, hogy mit egyen a másik! Az nem támogatás, ha valaki rákényszeríti a másikra az ő elveit.
2020. okt. 28. 17:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Itt nem saját elvek rákényszerítéséről van szó :) hanem hogy valaki önként szeretne valamit elérni, de nem elég kitartó/motivált, akkor a másik egy kicsit segít neki, akár kicsit céltudatosabban is?
2020. okt. 28. 17:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon idegesítene. Felnőtt vagyok, majd eldöntöm.
2020. okt. 28. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
#3-as Nem akarja igazán, ha nem figyel oda. Azzal, hogy irányítod csak az ellenérzését növeled.
2020. okt. 28. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Csak úgy működhet, ha hasonlóan étkezünk. Nem bírnék egy olyat elképzelni, hogy olyannal legyek, aki nem figyel az étkezésére.
2020. okt. 28. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Támogatni szoktuk egymást, de soha senki sem szólhat be, hogy mit egyek, mert ad 1: úgyis megeszem, amit akarok 2: még ideges is leszek, hogy mit akar szabályozni. Kinőttem én már abból, mikor korlátozni lehetett, bár szüleimnek sem mindig jött össze...
2020. okt. 28. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Támogatjuk egymást, de soha nem szólunk bele. Ha megpróbálna beleszólni, mikor picit lazítok, tuti ki is buknék. De igen, alapvetően támogat, és szívesen eszik velem salit grill csirkével, de engem igazából az se zavar, ha kétpofára eszi a tésztát. Nyilván ha nagyon meghízna egyikőnk, szólnánk, de amíg normál határon mozgunk, nem szólunk bele. Nagy vonalakban igyekszünk egészségesen enni, néha pedig bűnözünk, mert jól esik.
2020. okt. 28. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Támogatjuk egymást. Ha egyikünk belekezd, akkor általában a másik is. Nem is tartunk otthon olyan ételeket, amiket nem kellene ennünk, stb.
2020. okt. 31. 21:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!