Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan esett rosszul ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul ez a páromtól?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt és 1éve lakunk együtt.Mindrn nap fözök amit visz magával melóba.ö tud fözni és ö tanitott meg de sokszor nem izlett neki amit csináltam.Tegnap haza jött hogy most már neki nem kell csomagolni mert a melóstársának ad heti 6000 forintot és az ö felesége küldi majd neki is.sirva fakadtam hogy probálkozom de még nem megy annyira és inkább ö más föztjet akarja enni.nagyon rosszul esett.
ma 10:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem elvégre már rég mondta, hogy nem tetszik a főztöd és ahelyett, hogy nem főztél volna neki te megtetted. Nos megint kinyilvánította, hogy nem jön be és kész.
ma 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Rosszul esne, de azért sírva nem fakadnék... főzzön rá más, hajrá.
ma 10:36
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Jogos.
ma 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
Megmondtam volna, hogy akkor haza is a munkatársának a feleségéhez járjon.
ma 10:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Esni eshet rosszul, de ha nem megy jól a kuktácskodás, elsózod, ízetlen stb. stb. akkor nem csoda, hogy inkább másnak fizet mert ehetetlen.
ma 10:40
 6/12 anonim ***** válasza:
19%
#4 Én meg megmondtam volna, hogy akkor mehetsz, amerre látsz!
ma 10:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem esne rosszul, mert eléggé tisztában vagyok a képességeimmel.

Főzz hétvégén, gyakorolj vele, aztán majd idővel jobb lesz. Mondjuk nem tudom, hogy miket főzöl..mi az amit annyira el tudsz rontani, hogy kb. ehetetlen...

Manapság a neten is minden fent van- lépésről lépésre.

Én valamennyire tudok főzni, de a Férjem fényévekkel jobb. Ő szokott és szeret is, de nem minden nap. Számomra megterhelő lenne.

ma 10:42
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

Olyan túlzásokba essel, hogy rendesen röhejes. Hogyha nem tud főzni a kérdező akkor nehogy már még a párja legyen a hibás! Ő férfi létére tud, tanította a kérdezőt, receptek, videók léteznek útmutatókkal és mégse megy neki. Kapjon el betegséget miatta? Én se bírnám megenni, inkább másnak adnám pénzt.

ma 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem csodalom, hogy rosszul esett. Mondjuk en a sok "nem izlik" utan lehet kiakadtam volna, hogy akkor fozzon maganak, ha nem orul neki, hogy ezzel faradok es probalkozom. Legalabb mondja, mi az ami nem izlik neki vagy csak odamondja? :D
ma 11:19
 10/12 anonim ***** válasza:
55%
Azért egy sajtos-tejfölös tésztát vagy egy halrudacskát krumplival lehetetlen elcseszni, próbálkozz egyszerűbb ételekkel először. Utána gyakorolj sokat, közben folyamatosan kóstold, tartsd be a recept szerinti pontos leírást. Minden fent van a neten, az is, hogy esetleges hibákat mivel lehet korrigálni.
ma 11:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!