Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan esett rosszul ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul ez a páromtól?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt és 1éve lakunk együtt.Mindrn nap fözök amit visz magával melóba.ö tud fözni és ö tanitott meg de sokszor nem izlett neki amit csináltam.Tegnap haza jött hogy most már neki nem kell csomagolni mert a melóstársának ad heti 6000 forintot és az ö felesége küldi majd neki is.sirva fakadtam hogy probálkozom de még nem megy annyira és inkább ö más föztjet akarja enni.nagyon rosszul esett.
ma 10:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy nincs ize vagy nem jo tulsül.A pörköltöm vizes de hiaba csinálom úgy ahogyan a párom nem lesz olyan.Ilyeneket ritkán eszik meg hogy tejfölös tészta.Megföz de dolgozik és nincs ideje mindíg.Ezerr is esett nagyon roszul mert tudja hogy probalkozom.
ma 12:07
 12/19 anonim ***** válasza:
41%
Elhiszem, hogy rosszul esett, de ha nem jó...Viszont akkor főzhetne ő, vagy rendelje, de bakker, így tényleg sértő! Most akkor a barátnője vagy vagy a rosszul idomított cselédje? Remélhetőleg nem csinál belőle problémát, ha te meg a szomszéddal du-gatod magadat, mert ahogy a párod csinálja, az nem jó, hiába tanítod...
ma 13:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem érti hogy mia bajom ezzel.A hátam mögött meg majd mindenki ki nevet hogy a párom ebédjét a melóstársa viszi.
ma 15:05
 14/19 anonim ***** válasza:

Jogos.

Mondjuk ha ő olyan jól tudja, ő is főzhetne mindkettőtökre...

ma 15:06
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom Te is dolgozol és munka után főzögettél rá.
ma 15:07
 16/19 A kérdező kommentje:
Én nem dolgozom most sajnos nem találok melót
ma 15:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát ha nem dolgozol akkor főzni neked illene és minél jobban. Ő keresi a kenyérre valót és annyit megérdemelne, hogy ehető ételt eszik. Te se tudnád megenni az olyan kaját ami íztelen, vizes meg mit tudjam én milyen sokáig. Teljesen érthető, hogy már nem bírja a gyomra bevenni. Szedd magad össze a főzéssel kapcsolatban, vagy fogadd el, hogy jó szakácsnő sose leszel és ne haragudj rá azért, hogy tovább képtelen enni abból amit összekotyvasztottál.
ma 16:46
 18/19 anonim ***** válasza:

A hátam mögött meg majd mindenki ki nevet hogy a párom ebédjét a melóstársa viszi. - Ja csak ez a baj? A hiúságodat bántja?

Inkább örülj, hogy jót fog enni nem sokért.

ma 17:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Az jobb lenne, ha szar kaját enne? Vagy tanulj meg főzni, vagy ne eröltesd.
ma 17:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!