Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egészséges étrend mániás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészséges étrend mániás barátnővel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Ha talál egy csokit vagy édességet, kidobja a szemétbe, a hűtőből is kidobál mindent, ami szerinte egészségtelen. Ha mégis rendelek egy pizzát vagy hamburgert, akkor addig manipulál a hisztijével hogy bűntudatot kelt bennem. Folyton zöldséges kajákat eszünk, és már eléggé unom..
2021. ápr. 7. 21:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Kezdd el te is kidobálni a salátáit,répáit,retkeit...:)

Csak viccelek.Állj a sarkadra és mondd meg,hogy felnőtt vagy,el tudod dönteni magadnak,hogy mit eszel meg.Te sem turkálsz az ő tányérjában.

2021. ápr. 8. 00:32
 12/22 anonim ***** válasza:
17%

En is szigoru etrenden vagyok ,de soha nem fozok a pasimnak :D

Ha lennhagy vmit ,en is kidobom.

2021. ápr. 8. 03:10
 13/22 Savlekotő ***** válasza:
90%
Miután kidobálta a kaját és kihisztizte magát repülne ő is,nem kell átesni a ló túl oldalára de az ilyen ha nem a kaján akkor másra kattan rá mert belül nincs ép lélek..
2021. ápr. 8. 03:49
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
E függőséggel szakemberhez fordulni, vagy párterapeutához, mert át kell beszélni, ha ketten nem tudjátok (ha fontos a kapcsolat)
2021. ápr. 8. 04:33
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

10#

Pont fogyni akarok, és nem eszek semmi cukrot, de a barátom igen. És van neki csoki is, de nem dobálom ki neki... Azért mert esetleg nem tudok ellenállni.

2021. ápr. 8. 06:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Hasonló gondolkodásút keressen magának.
2021. ápr. 8. 20:31
 17/22 anonim ***** válasza:
#15, én nem fogyózom, de nem eszem cukrot. Én sem dobom ki, eszembe sem jutna, mert utálok pazarolni. :)
2021. ápr. 10. 01:15
 18/22 anonim ***** válasza:

1. Kör: megbeszélni vele, hogy ok ha ő egészséges étrendet követ, de a te étrendedbe ne szóljon bele. Nem mellesleg a cukros fehérlisztes dolgok, csoki, süti, csipsz stb minden szervezetre káros, attól függetlenül, hogy külsőleg látszik e vagy sem, tehát attól, hogy bizonyos emberek bár gyakran esznek ilyeneket, mégsem híznak el tőle, attól még egészségtelen mindenki számára.

2. Ha nem veszi tudomásul hogy ez a te tested, a te döntésed mit eszel, akkor szakítás.

2021. ápr. 29. 17:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja és én is fogyásban vagyok, egészségesen eszem, de ez az én döntésem. A férjem csokiját vagy sütijét nem dobom ki. Extra undorító és bunkóság. Ő sem dobálja ki a zöldségeimet, húsomat, olajos magvaimat, tojást, sajtot stb. 18. voltam.
2021. ápr. 29. 17:37
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég “fedezték fel”, hogy már ez is egy konkrét betegség, étkezési zavar, mint az anorexia, bulimia vagy a túlevés, csak itt az “egészséges” étkezés a mániája a betegnek. Tehát elsősorban a barátnőddel kellene megértetni, hogy amit csinál, az nem normális és túllép az “egészséges étkezésen”, PLÁNE hogy már téged is manipulál és érzelmileg zsarol, hogy ne ehesd azt, amit szeretnél. Én ezt hosszútávon biztosan nem tűrném a helyedben.
2021. ápr. 29. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!