Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért változott meg ennyire a világ?
18 éves lány vagyok. Az osztályomban csak azt látom, hogy a legtöbb lány szinte havonta cserélgeti a pasijait, és érdekesmód mindig a suli nagymenői közül kerül ki a következő.
A fiúk egymást "d*gják meg" a padokon (persze ez csak játék), és minden második szó, amit kimondanak: megba*zom, megd*gom, stb.
Úgy veszem észre, ez a mai világ már annyira a szex körül forog, hogy a korombeliek már nem szerelmet keresnek, hanem szexpartnert -pár hétre. Aztán jöhet a következő.
És persze azok, akik kilógnak a sorból, mert nem d*gja meg őket minden héten valaki más, (mint pl. én), már rögtön leszbiknek vagyunk kikiáltva. Úgy kérdezik tőlem azt, hogy van-e valakim, mintha a szerelmem valami menő cucc lenne, akivel el kell dicsekedni... Mért van ez? Mért vannak a normális lányok háttérbe szorítva a r*bancok mellett? Mért nincs manapság az, hogy a pasi a lány szemébe néz, és azt mondja neki: szeretlek? Mért tudják meg a lányok előbb, hogy a pasinak mekkora a pénisze, mint azt, hogy mi a neve a húgának?
nyugodj meg, teljesen igazad van.
de ezek mellett vanna még normális emberek is (csak kevés). késöbb fogják a 'normálisakat' értékelni. én is szűz vok még, nem érzek késztetést arra h összevissza dugjak...:)
köszi a normális válaszokat! :)
kedves utolsó: az lennék, ha lenne valakim... :S
én sajna még senkivel nem találkoztam, akinek nem r*banc kellett...
Sajnos ebben a világban élünk és az ettől eltérő réteg nagyítóval keresi egymást.
A normális lányok nincsenek háttérbe szorítva, csak sajnos, magamból kiindulva, bizony a Férfiak is általánosítanak. Talán nem is olyan meglepő ez, amikor már belefutunk az ötödik, hatodik ótvaros ribancba, aki lehetőleg a legjobb haverral kefél, vagy csak akkor boldog ha fizetünk valamit...........(így tovább)
Na ezek után kinek van kedve akár, csak ismerkedni, leszólítani valakit is.
Azthiszem ezzel Te is egyet értessz.
maximálisan... :S
néha már bánom, hogy nem születtem r*bancnak... :S
Majd évek múlva azok a lelki csökevények -akikről írsz- egyik sz@r kapcsolatból vergődnek a másikba, és a rég nem látott fiúk piásan bevallják, hogy azok a csajok mind retkek voltak, és legszívesebben veled jártak volna, ha felértek volna hozzád...
Mindig azt hittem, hogy a barátnőm menőbb csaj volt nálam, mert a discoban a Jánossal ment fel a lépcsőn, a Gézával jött le, és közben a Béla volt a barátja.
16 éves korom óta vagyok együtt a pasimmal, (19 éve :D) és azóta több pasi bevallotta, hogy ha akkor nincs pasim, velem jártak volna, de a barátnőmet csak megkefélni akarták...
utolsó előtti: őszintén gratulálok nektek és nagyon sok boldogságot kívánok!!!!!! =) mikor lesz az esküvő?
utolsó: köszönöm szépen a válaszod, nagyon megnyugtattál :)
nektek is gratulálok, hogy 19 éve együtt vagytok és szeretitek egymást!
még kb 50 év szerelmet kívánok mindkettőtöknek :)
kedves kérdező, te egy k*rvára egyetértek veled..
én most leszek elsős, de már ugyan ezt látom...
14f :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!