Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év alatt ennyit változott a világ. Nem durva?
Hát én ezen kikészültem komolyan*.* Ilyen nincs! Hát hát köpni-nyelni nem tudok komolyan*.*
Egyszer valahol élt egy kisfiú, aki így gondolkodott? Így érzett?
(egyébként hozzátenném, hogy régen tovább is tartottak a házasságok..khm.)
nem semmi:) van személyisége a gyereknek!
azért még ma is találni ilyen jellegű kis srácokat, csak hát nagyon kevesen vannak.
Ez a kissrác okos is és aranyos is.
Tudod az a baj, hogy a mostani normálisabb fiatalok általában nem bulizgatnak, nem lehet velük összefutni egy szórakozó helyen sem, otthon ülnek. Akik meg a bulikban vannak...hát.
És szerintem - lány szemmel - még az is a probléma, hogy a bulikban a lányok általában nem a kedves rendes pasikat találják meg, hanem a rámenősöket, akik csak dugni akarnak. Ilyen lett a világ, sajnos. Ezen csak akkor lehetne változtatni ha sok ember összefogna, de mivel ez nem történik meg, így inkább elmegyünk bulizni az idiótákkal. Mert otthon ülni, szerintem senki sem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!