Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hibám ha nem haragszom?
Párom gyakran meg ver de én mindig meg bocsáttok neki mert utánna mindig olyan cuki ahogy bocsánatot kér meg na olyan jó pasi hogy nem tudok rá haragudni és manapság úgy se könnyű jó pasit találni.
Viszont mindenki azt mongya körülötem meg a kórházba is monták hogy haragudnom kelene és nem meg bocsáttani.
Attól, hogy leírod szomi fejjel, hogy nem kamu, attól még az. Ha igaz lenne, nem írnál ide, mert ez így megfelelne neked, ahogy írod a kommentjeidben. Majd te megváltoztatod, "oszt jó'van". A fogalmazásmódból, stílusból érződik, hogy valami beteg agyú férfi írta, aki szerint a nők így működnek. Egy nő tudja, hogy nem, főleg, ha volt már bántalmazó kapcsolatban, vagy látott egyet közelről. Még a kamu rossz helyesírásod is átlátszó 🙄
Nem vagy jó színész, hiányzik hozzá az empátiád, beleélő képességed, előadásmódod. Engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!