Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hibám ha nem haragszom?
Párom gyakran meg ver de én mindig meg bocsáttok neki mert utánna mindig olyan cuki ahogy bocsánatot kér meg na olyan jó pasi hogy nem tudok rá haragudni és manapság úgy se könnyű jó pasit találni.
Viszont mindenki azt mongya körülötem meg a kórházba is monták hogy haragudnom kelene és nem meg bocsáttani.
10: Sajnos személyesen ismertem ilyet. Addig nem hittem el, hogy létezik a jelenség...
Kérdező, elég buta vagy ahhoz, hogy minden alkalommal megbocsáss neki. Illetve a megbocsátással nincs baj - azzal viszont igen, hogy visszafogadod... NEM fogod tudni megváltoztatni. Ő ilyen. Csak kényelmesebb hozzád visszajárkáljon, mert úgyis megbocsátasz neki...
Ja persze. Leírja, hogy mongya, miközben választékosan fogalmaz..
Kamukérdés.
Remélem, hogy kamu. Nagyon olyan szaga van.
De ha nem, akkor csak így tovább, szülj is neki légyszíves 6 gyereket, mert amúgy általában nindig az ilyen alacsony IQ szinttel rendelkező embereknek kell a legtöbb gyereket szülni, és népesíteni a kis világunkat az okos kis utódjaikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!