Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én hibám ha nem haragszom?

Figyelt kérdés

Párom gyakran meg ver de én mindig meg bocsáttok neki mert utánna mindig olyan cuki ahogy bocsánatot kér meg na olyan jó pasi hogy nem tudok rá haragudni és manapság úgy se könnyű jó pasit találni.

Viszont mindenki azt mongya körülötem meg a kórházba is monták hogy haragudnom kelene és nem meg bocsáttani.

2021. jún. 27. 01:05
1 2 3 4
 21/31 FoxtrotLidérc ***** válasza:
63%

10: Sajnos személyesen ismertem ilyet. Addig nem hittem el, hogy létezik a jelenség...

Kérdező, elég buta vagy ahhoz, hogy minden alkalommal megbocsáss neki. Illetve a megbocsátással nincs baj - azzal viszont igen, hogy visszafogadod... NEM fogod tudni megváltoztatni. Ő ilyen. Csak kényelmesebb hozzád visszajárkáljon, mert úgyis megbocsátasz neki...

2021. jún. 27. 07:23
 22/31 anonim ***** válasza:
94%
Jaj gyerekek. Ezt egy férfi írta, aki annyira ismeri a női lelket, hogy a jóképű férfiakért a nők mindent bevállalnak. Aki valóban bántalmazó kapcsolatban él és segítséget kér, az nem írkál ilyeneket.
2021. jún. 27. 07:26
 23/31 anonim ***** válasza:
93%

Ja persze. Leírja, hogy mongya, miközben választékosan fogalmaz..

Kamukérdés.

2021. jún. 27. 07:28
 24/31 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen helyesírással nem csodálkozom...
2021. jún. 27. 10:43
 25/31 anonim ***** válasza:
85%
Na, végre már, hogy leesett, hogy troll. Mégpedig hím. Azt nem mondanám, hogy férfi, mert annak a szánalomhalmaznak az egyike, akik naponta írják, hogy átlagos, kedves, rendes srácként senkinek nem kellenek, mert minden nő csak jóképű rosszfiúkkal áll szóba. Mondjuk nem tudom, ezt honnan veszik, amikor életükben nem láttak nőt közelről. De ha már egész nap itt lógnak, legalább egy normális kamukérdést ki tudnának találni, amivel nem buknak le 1 perc alatt, de az se megy🤷
2021. jún. 27. 10:49
 26/31 anonim ***** válasza:
81%
Jelentettem, mert provokálsz.
2021. jún. 29. 09:48
 27/31 anonim ***** válasza:
84%

Remélem, hogy kamu. Nagyon olyan szaga van.

De ha nem, akkor csak így tovább, szülj is neki légyszíves 6 gyereket, mert amúgy általában nindig az ilyen alacsony IQ szinttel rendelkező embereknek kell a legtöbb gyereket szülni, és népesíteni a kis világunkat az okos kis utódjaikkal.

2021. júl. 1. 14:27
 28/31 anonim ***** válasza:
74%
Hála az égnek kamu.
2021. júl. 1. 17:02
 29/31 anonim ***** válasza:
81%
Kedves kérdező, ez a téma rohadtul nem vicces ahhoz, hogy hamukázzanak vele. Sajnos több embert valóban érint és testi teljesen tönkre az életét. Nem élményszerű a kérdésed.
2021. júl. 1. 21:26
 30/31 A kérdező kommentje:
ez nem kamu sajnos :(
2021. júl. 1. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.