Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom rá?
Figyelt kérdés
Rokonlárogatóba hívtak minket karácsonyra. Férjem kijelentette, hogy nincs kedve menni, de én menjek nyugodtan a másfél éves kislányunkkal.
Én eddig mindenhova elkísértem, olyan családtagokhoz is, akiket nem igazán szívlelek.
Megmondtam neki, hogy szeretném, ha kompromisszumot kötnénk, hisz utána az anyósoméknál karácsonyoznánk. Azt mondtam, hogy akkor én sem megyek anyósomékhoz, ebből akkora patália lett, hogy még én vagyok a szemét.
Most tényleg ennyire nagy dolgot kértem? Vagy eltúloztam?
Úgy éreztem, hogy az én családom nem olyan fontos, mint az övé :(
2020. dec. 18. 15:21
1/8 anonim válasza:
Semmi joga pataliat csapni azután, hogy ő sem hajlandó menni a te rokonaidhoz.
2/8 anonim válasza:
Szerintem te látod jól. Úgy igazságos ha együtt mentek mindkét helyre, vagy ha nem, akkor jogod van neked is nemet mondani az ő családjára.
3/8 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy 5. rokon, vagy anyós akit nem akarsz meglátogatni.
4/8 A kérdező kommentje:
3-as, igen tudom. Elég közeli rokon nekem is. Igazából számomra mindegy lenne fordítva, ha 100. rokon lenne is. Annyi, hogy pár órát kéne kibírnia, de még csak hajlandóságot sem mutat rá.
2020. dec. 18. 15:29
5/8 anonim válasza:
Egy kapcsolatban mindket feltol elvarhato, hogy felvallalja a masikat masok elott es reprezentativan kepviselje magat az esemenyeken. Aki erre nem kepes a parjert, ott valami baj van. Vannak dolgok, amiket azert csinalok, hogy a masik oruljon. Tipikusan ilyen dolog, amikor a masik fel rokonaihoz megyunk. Buszke akar lenni a rokonok elott a csaladjara. Ha hianyzik valaki, ott kerdesek fog kapni es kenyelmetlen lesz neki valaszolni plane azert, mert hazudnia kell, hogy a masik a hata kozepere sem kivanja a csaladjat. En elkezdenek azon gondolkozni, hogy vajon mire nem kepes meg ertem, ha ez szamara olyan megerolteto.
6/8 anonim válasza:
Le akar rázni, vaj van a füle mögött. Az enyém akkor csinálta ezt.
7/8 anonim válasza:
Jogosan érzed ezt, ezek után nincs joga még neki cirkuszt rendezni. Az, hogy nincs kedve az egy dolog, egy házasságban sok mindent nem azért kell megtenni, mert kedvünk van hozzá. Ez is abba a kategóriába tartozik. Ha egy átlagos nap lenne azt mondom még érthető, ha nem akar menni (de akkor is kompromisszum!!), viszont így Karácsonykor elég bunkó kijelentés ez tőle. És És igen, elég gyanús, hogy csak le akar rázni.
8/8 anonim válasza:
egy kapcsolat erről IS szól, hogy elviselem a másik rokonait, még ha nincs is kedvem hozzá. Szerintem az emberek 90%-ának nincs kedve rokonlátogatóba menni a párja családjához, de a felnőttek bizony nem mindig csak azt csinálják, amihez kedvük van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!