Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom a páromra is?
Jogosan!
Egy Idiota az anyja, fogadjunk valami elvalt klimaxos magányos nő...
Figyelj, az anyukája ilyen maradi és merev, fogadd el, ezen nem tudsz változtatni. A párod meg még nem vált le a szüleiről, nem mer szembeszállni velük, konfrontálódni, nincs saját akarata, de hát az is igaz, hogy az anyja lakása, úgyhogy sajnos az ő szabályai szerint kell lenned.
Ne duzzogj ezen, főleg ne hisztizz. Ez történt, lépj tovább.
Ez tini kategóriás kérdés.
Az anyja hülye. A párod is hülye, hogy engedélyt kér (elég lenne informálni). Te is hülye vagy, ha holnap visszamész.
Nehez szitu, de ezzel a jovendobeli anyos megadta az alaphangot a kesobbi kapcsolathoz. Az osszekoltozes nem is lehetne aktualisabb. Utana pedig fokuszalj arra, hogy a parod mennyire fugg az anyjatol igy, hogy lekerult rola a poraz, amit a lakas jelent. Ha anyos bevezenyel neki, es o meg futkos, mint egy jol nevelt kutya, akkor neked nincs ott helyed. Ez legyen a vizvalaszto, ne a mostani incidens.
43F
Majdnem egyetértek Rockarc hozzászólásával.
Viszont én majdnem biztosra veszem, hogy a "párod" anyuci pici fia, és soha az életben nem lesz önálló és nem fog kiállni sem magért sem érted.
Sok időt én nem pazarolnék erre.
Azt nem értem hogy te ezek szerint öt évet ott éltél velük és akkor hogy hogy oda költöztél aztán meg el? Mi történt?
Valint ezek szerint ismered anyósod így nem kéne meglepodj a dolgon. Bár ha jóban voltatok akkor nem tudom mi történt, talán annak lesz köze hogy öt évig ott éltél aztán meg hirtelen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!