Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan haragszom a páromra is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom a páromra is?

Figyelt kérdés
Párom és én is a szüleinknél lakunk még de tervezzük az összeköltözést. Az történt hogy ma meglepetés szerűen átmentem hozzá mert mindketten szabadnaposok vagyunk, ő ennek örült hogy megleptem. Eredetileg úgy volt hogy holnap megyek hozzá. Ezután felhívta az anyját hogy inkább ma maradnék náluk, erre ő azt mondta hogy nem mert legyen az amit megbeszéltek. Szóval haza lettem küldve. Nekem ez nagyon megalázó volt. Párom mentegetőzik hogy az anyja lakása és mégis csak ő dönti el ki lehet náluk, ebben teljes mértékben igazat adok neki de az én anyám ilyet soha nem csinált volna de ha mégis én tuti kiálltam volna mellette. Évek óta együtt vagyunk, 2 hetente alszok náluk 1 napot kb. úgyhogy még csak azt se mondhatja senki hogy állandóan náluk lógok. Azért is bosszant ennyire a dolog mert vidékről utaztam Pestre csak hogy meglepjem erre közlik hogy nem ez volt megbeszélve, menjek vissza holnap. Kérdésem tehát hogy jogosan haragszom a páromra is mert nem nagyon állt ki mellettem vagy ő ebben egyáltalán nem hibás? Köszi hogy végig olvastad.
2019. szept. 17. 20:52
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Azért költöztem el tőlük mert közvetlen szomszédjuk a keresztanyja aki egész nap ott van náluk és sokat veszekedtem vele, gyűlöljük egymást, elegem lett haza költöztem inkább. Párom rengeteget veszekszik az anyjával, nem mondanám hogy ragaszkodik hozzá. Ultimátumot adtam neki hogy ha idén nem költözünk össze befejeztem mert gyereket is szeretnék még életemben.
2019. szept. 17. 21:17
 12/39 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy 28 éves vagy, de ez a kapcsolat olyan szinten van, mintha két 16 éves lenne benne.
2019. szept. 17. 21:19
 13/39 A kérdező kommentje:
Sajnos igazad van kedves utolsó. Mindegyik válaszolónak igaza van. Köszönöm!
2019. szept. 17. 21:27
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy holnap ne menj vissza, meglepetés volt, nem így érkezel minden alkalommal, legalább lesz idejük beszélgetni.
2019. szept. 17. 21:39
 15/39 A kérdező kommentje:
Nem megyek vissza az tuti.
2019. szept. 17. 21:43
 16/39 anonim ***** válasza:
36%
Az a helyzet, hogy qurvára nem illik ott alvós vendégként váratlanul beállítani. És te nem csak a barátodat lepted meg, hanem az anyját is, akinek lehet, tervei voltak aznap, amiben zavartad volna vagy kellemetlen lett volna neki.
2019. szept. 17. 21:45
 17/39 Savlekotő ***** válasza:
100%
28 vagy, ebből szakítás lesz a párod egy tejbe tök,keress férfit ő nem az megakadt egy 16 éves kisfiu szintjén.. Mi lesz ha lesz gyerek anyu lesz az első akkor is,most is a második vagy,naná h nem akar pasit hisz a kisfia az.. Menekülj
2019. szept. 17. 21:48
 18/39 anonim ***** válasza:
79%

Ember.. Évek óta együtt vannak. Miért lenne illetlenség random ott aludni NEM EGY IDEGENről van szó....

Kit érdekel ha dolga van a klimaxos anyucinak, megy a faszija? Menjen kit érdekel. Vagy főzni kell vagy mi dolga lenne amibe zavarná őt a fia barátnője??

Be mennek a szobaba be csukjak az ajtót, beszélgetnek filmezek stb kit zavarnak ezzel??? Tudjuk, őt, mer irigykedik ő is..mer fáj neki hogy ő meg egyedül alszik.

2019. szept. 17. 21:49
 19/39 anonim ***** válasza:
89%
Az oké hogy ott alvasnal nem illik betoppanni meglepetesbol de öt évig ott lakott ha nem az egész családnak voltak tervei estére akkor simán megágyaz magának és kész. Barátnős estéken se mindig van eltervezve hogy ott alszik a másik még se okoz gondot.
2019. szept. 17. 21:51
 20/39 A kérdező kommentje:
Tényleg nem szoktunk zavarni senkit. Sokszor indulás előtt fürdök meg itthon hogy náluk ne kelljen vizet fogyasztanom se. De igen szerintem is csak irigy és fél hogy esetleg elköltözik a fia ő meg egyedül marad, ezért inkább a fiának se legyen kapcsolata.
2019. szept. 17. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!