Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan haragszom a páromra is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom a páromra is?

Figyelt kérdés
Párom és én is a szüleinknél lakunk még de tervezzük az összeköltözést. Az történt hogy ma meglepetés szerűen átmentem hozzá mert mindketten szabadnaposok vagyunk, ő ennek örült hogy megleptem. Eredetileg úgy volt hogy holnap megyek hozzá. Ezután felhívta az anyját hogy inkább ma maradnék náluk, erre ő azt mondta hogy nem mert legyen az amit megbeszéltek. Szóval haza lettem küldve. Nekem ez nagyon megalázó volt. Párom mentegetőzik hogy az anyja lakása és mégis csak ő dönti el ki lehet náluk, ebben teljes mértékben igazat adok neki de az én anyám ilyet soha nem csinált volna de ha mégis én tuti kiálltam volna mellette. Évek óta együtt vagyunk, 2 hetente alszok náluk 1 napot kb. úgyhogy még csak azt se mondhatja senki hogy állandóan náluk lógok. Azért is bosszant ennyire a dolog mert vidékről utaztam Pestre csak hogy meglepjem erre közlik hogy nem ez volt megbeszélve, menjek vissza holnap. Kérdésem tehát hogy jogosan haragszom a páromra is mert nem nagyon állt ki mellettem vagy ő ebben egyáltalán nem hibás? Köszi hogy végig olvastad.
2019. szept. 17. 20:52
1 2 3 4
 31/39 Rockarc ***** válasza:
100%

Valahol ez volt a varhato kimenet. Szerintem ne eroltesd, ha ki is birnad csikarni valahogy, az sem lenne az igazi. Valaki vagy veled akar lenni onkent es dalolva, vagy nem. O lathatoan nem kepes tullepni az arnyekan, meg jelentos rahatas utan sem. Ne zsarold ki belole a valtast, rosszul jarnal. Meg igazabol o is, mert tuti szet fogtok menni, csak ido kerdese. Sajnalom.

43F

2019. szept. 19. 18:57
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan haragszol. Anyuci nem engedi, gyere vissza holnap... Na tudod mikor. Ez nagyon gáz. A helyedben èn sem engednèk.
2019. szept. 20. 14:08
 33/39 anonim ***** válasza:
Mi lett azota ?
2019. szept. 25. 21:13
 34/39 anonim ***** válasza:
Szia kèrdező! Mi törtènt azóta?
2019. okt. 6. 08:20
 35/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Szakítottunk, de végül adtam a dolognak még egy esélyt mert 12 éve vagyunk együtt és nem akarom csak úgy eldobni ezt az időt magamtól. Megbeszéltük hogy gyűjtünk kaucióra és kiveszünk végre egy lakást, de ha ő ugyanannyit nem tesz a dologért mint én akkor véglegesen szakítok mert nem fogok vele összejárkálni életem végéig mint a tinik. Köszönöm nektek az érdeklődést.
2019. okt. 6. 10:12
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Nèzd, nem úgy kell nèzni, hogy az a 12 èv kidobott idő, hanem hogy mèg mennyit akarsz elvesztegetni.

Persze most mèg egy utolsó esèlyt megèrdemelt a dolog, de akkor záros határidőn belül legyen meg a kaució, ne hagyd, hogy elhúzza mèg 1-2 èvig.

2019. okt. 6. 10:54
 37/39 Rockarc ***** válasza:
100%

Szerintem sem kidobott ido, azalatt is tanultal, formalodtal egy kapcsolatban. Ez egy normalis folyamat, hasznositani tudod majd a kovetkezo kapcsolatodban. Ezzel a szakitasos ultimatummal pedig szerintem szetfeszitettetek egy kapcsolat keretet. A kompromisszumoktol mukodik egy kapcsolat, nem az ultimatumoktol.

43F

2019. okt. 8. 03:31
 38/39 A kérdező kommentje:
Nem adtam neki ultimátumot, ezt magamnak ígértem meg hogy ha semmi nem változik akkor végleg végeztem. Együtt jutottunk arra hogy ez így most már nem működik és változás kell.
2019. okt. 8. 12:43
 39/39 Rockarc ***** válasza:

Hat sok kitartast. HA mar meghoztatok a dontest, onnantol konnyebb lesz. Vagy inkabb masfelekeppen lesz nehez, de ez tudatosan vallalt, boldog nehezseg lesz. :)

43F

2019. okt. 12. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!