Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom a páromra is?
Valahol ez volt a varhato kimenet. Szerintem ne eroltesd, ha ki is birnad csikarni valahogy, az sem lenne az igazi. Valaki vagy veled akar lenni onkent es dalolva, vagy nem. O lathatoan nem kepes tullepni az arnyekan, meg jelentos rahatas utan sem. Ne zsarold ki belole a valtast, rosszul jarnal. Meg igazabol o is, mert tuti szet fogtok menni, csak ido kerdese. Sajnalom.
43F
Nèzd, nem úgy kell nèzni, hogy az a 12 èv kidobott idő, hanem hogy mèg mennyit akarsz elvesztegetni.
Persze most mèg egy utolsó esèlyt megèrdemelt a dolog, de akkor záros határidőn belül legyen meg a kaució, ne hagyd, hogy elhúzza mèg 1-2 èvig.
Szerintem sem kidobott ido, azalatt is tanultal, formalodtal egy kapcsolatban. Ez egy normalis folyamat, hasznositani tudod majd a kovetkezo kapcsolatodban. Ezzel a szakitasos ultimatummal pedig szerintem szetfeszitettetek egy kapcsolat keretet. A kompromisszumoktol mukodik egy kapcsolat, nem az ultimatumoktol.
43F
Hat sok kitartast. HA mar meghoztatok a dontest, onnantol konnyebb lesz. Vagy inkabb masfelekeppen lesz nehez, de ez tudatosan vallalt, boldog nehezseg lesz. :)
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!