Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan haragszom a páromra is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom a páromra is?

Figyelt kérdés
Párom és én is a szüleinknél lakunk még de tervezzük az összeköltözést. Az történt hogy ma meglepetés szerűen átmentem hozzá mert mindketten szabadnaposok vagyunk, ő ennek örült hogy megleptem. Eredetileg úgy volt hogy holnap megyek hozzá. Ezután felhívta az anyját hogy inkább ma maradnék náluk, erre ő azt mondta hogy nem mert legyen az amit megbeszéltek. Szóval haza lettem küldve. Nekem ez nagyon megalázó volt. Párom mentegetőzik hogy az anyja lakása és mégis csak ő dönti el ki lehet náluk, ebben teljes mértékben igazat adok neki de az én anyám ilyet soha nem csinált volna de ha mégis én tuti kiálltam volna mellette. Évek óta együtt vagyunk, 2 hetente alszok náluk 1 napot kb. úgyhogy még csak azt se mondhatja senki hogy állandóan náluk lógok. Azért is bosszant ennyire a dolog mert vidékről utaztam Pestre csak hogy meglepjem erre közlik hogy nem ez volt megbeszélve, menjek vissza holnap. Kérdésem tehát hogy jogosan haragszom a páromra is mert nem nagyon állt ki mellettem vagy ő ebben egyáltalán nem hibás? Köszi hogy végig olvastad.
2019. szept. 17. 20:52
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Uhhh kérdező, ez tényleg nagyon gáz szitu. Mármint az a gáz, ahogy a barátod reagált. Miért téged hozott kínos helyzetbe? Soha többet a lábam be nem tenném oda, de látom te is így gondolod. Mindenesetre ebből már sejthető hogy mire is számíthatsz ha összeköltöztök. Majdnem biztosra veheted, hogy ha kelleni fog, a párod nem fog érted kiállni az anyjával szemben.

Írd majd meg mi lett a következő találkozáskor a pároddal, érdekelne mit mondott/reagált és egyáltalán te hogy döntöttél.

32/N

2019. szept. 17. 22:03
 22/39 Rockarc ***** válasza:
75%

Most, hogy bovebben leirtad es a parod sem tunik az anyja fele megertonek, szerintem megerett az ido arra, hogy osszekoltozzetek. En visszamennek holnap, megbeszelnem vele, hogy ez volt az utolso, hogy idejottel, es neztel par alberletet, nezzetek at, hogy neki melyik tetszik. 1 het alatt el tudtok koltozni, ha mindketten akarjatok. A "kedves" anyosnak meg ne osszatok lapot innentol kezdve.

Nem kell ultimatumozni, de nyugodtan mondhatod, hogy betelt a pohar es azonnal valtoztatni kell. Ha nem tapasztalod azt, hogy korrektul all hozza, akkor nem kell megvarni az ev veget, igy is 5+ evet raaldoztal mar erre a kapcsolatra. Ha egy kis esze van a parodnak, veresen komolyan veszi.

43F

2019. szept. 17. 22:05
 23/39 A kérdező kommentje:
Tökre egyet értek veletek. Köszönöm a válaszokat! Írok majd hogy mire jutottunk.
2019. szept. 17. 22:09
 24/39 anonim ***** válasza:
A párod hány éves?
2019. szept. 18. 06:26
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek minden válasszal. Csak azért írtam, hogy megtaláljam a kérdést, mert engem is érdekel a végkifejlet :)
2019. szept. 18. 14:32
 26/39 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2019. szept. 19. 14:58
 27/39 anonim ***** válasza:
Meddig maradsz ebbe a homokozóba?
2019. szept. 19. 15:27
 28/39 A kérdező kommentje:
Még nem jutottunk semmire, harmadik napja veszekszünk, nekem már elegem van. Ha nem változik az álláspontja akkor vége.
2019. szept. 19. 15:40
 29/39 Savlekotő ***** válasza:
100%
Ő nem a párod ő anyu pici mamlasz fia aki 30 40 felett is még tökölni fog h anyu v a csaja,csak te fogsz beleőrülni mig vársz feleslegesen mert ez a típus 40 évesen is az anyja szoknyáján marad,annyit nem ér nekik a nő,menekülnék nőként.. Kidobott idő,amit eltölthetnél értelmesen egyedül v mással.
2019. szept. 19. 15:55
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt most kell eldönteni, hogy együtt vagy külön. Így egész életében az anyja lesz az elsőszámú nő...
2019. szept. 19. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!