Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem állt ki értem, buta vagyok, hogy emiatt haragszom rá?
Figyelt kérdés
Alapból egy csendesebb tipus, de mindig azt hittem, hogy a bajban számíthatok rá, de úgy látszik ez nem így van. Egy bevásárlóközpontban neki tolta véletlenül a bevásárlókocsit egy fickó lábának, aki erre elkezdett őrült módjára ordibálni velünk. A barátom döbbenten állt és nézett, én mondtam a férfinek, hogy elnézést, nem szándékos volt. Erre még jobban kikelt magából és elkezdett r*bancozni, egy idegen házaspár jött oda, hogy minden rendben van-e. A barátom pedig megsem szólalt, azóta is úgy csinál, mintha semmi se történt volna. Ha szóba hozom még Ő sértődik meg, hogy miért piszkálom? Mit kellett volna tennie? Próbálom elengedni ezt az egészet, de folyton az jut eszembe, hogy mi lesz, ha nagyobb baj lesz vagy, ha majd gyerekeink lesznek értük sem áll ki? Szerintetek túlzásba viszem és tényleg nem olyan komoly dolog, amiért haragudnom kellene vagy jogos, hogy nagyon rosszul esik?2020. nov. 19. 21:13
2/42 anonim válasza:
jogos,egy besz.ri,nem férfi,az se érdekelte volna ha pofonver a pasi.keress igazi ffit...
3/42 anonim válasza:
Jogos igen, az lett volna a minimum, hogy erélyesen rászól erre a férfira, hogy vegyen vissza magából és ne merészeljen így beszélni veled/veletek. Ez lett volna a helyes hozzáállás tőle.
4/42 anonim válasza:
Nyilván jogos a haragod, viszont ha a barátod egy félénk pasi, akkor nem azért nem állt ki érted, mert nem szeret. Nyilván az se mindegy, hogy milyen idősek vagytok. Mert ha egy 30 éves férfi nem áll ki, az gáz. Ha egy 15 éves kamasz ilyen, az nem annyira. Én biztos kiálltam volna érted, mert én kötekedős típus vagyok, viszont ha ő csendes meg lehet érteni. Meg azt is, hogy neked ez nagyon kellemetlen neked hiszen nem állt ki érted és neki is.
5/42 anonim válasza:
A barátod olyan, mint az itt kérdéseket kiíró "nice guy", azaz kedves, csupaszív srácok többsége. Gyenge, elnyomható jellem, akire nem lehet számítani konfliktus esetén. Fogadd el hogy ilyen és hordjad te a gatyát, vagy keressél határozottabb embert.
6/42 anonim válasza:
Nem vagy buta, valamilyen formában igenis támogatnia kellett volna. Elég gyenge jellemre vall ennek a hiánya.
7/42 anonim válasza:
Szerintem nem jogos a haragod. Persze, kiállhatott volna melletted, de valószínű tipikusan konfliktus kerülő fajta. Èn is az vagyok, nem szállok bele a "buliba", ha nem muszáj. Ès ez szerintem nem volt muszáj. Ilyen emberrel, aki így kikel magából egy kis semmisèg miatt, felesleges lett volna vitába szállni, csak mèg nagyobb balhè kerekedett volna ki kb. a semmi miatt. Az ilyen barmot ott kell hagyni, mondja magának, magát minősíti vele.
8/42 anonim válasza:
pontosan mit kellett volna tennie ?
9/42 anonim válasza:
Ez szerintem nagyon gáz. Ki hagyja egy idegen faxparasztnak, hogy a kedvesét r*bancozza teljesen ok nélkül egy boltban??? Nagyon megalázó, az meg végképp, hogy a tutyimutyi palid egy szót se szólt a védelmedben. Pláne, hogy először te védted meg úgymond... Az ilyen "konfliktuskerülő" embereket úgy tapossák el, mint a gilisztát. Nekem nem kéne ilyen csávó. Persze alapvetően nem kötekszünk, de ha valaki így belénk áll, az a minimum, hogy kiállunk egymásért, nem nézzük kukán ahogy alázzák a másikat...
10/42 anonim válasza:
De mégis mit kellett volna tennie? Az ilyen idegvetegeket ott kell hagyni a picsába. Legyen már több eszetek! Vagy keress egy primit, agresszív barmot, aki állandóan valhezik.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!