Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem állt ki értem, buta vagyok, hogy emiatt haragszom rá?
Ez férfiként kellemetlen helyzet. Nem ez a normális reakció ha valakinek véletlenül nekimennek, ez egy kicsit sok. Simán elképzelhető, hogy ez olyan intenzív volt hogy a pasidat ez baromira meglepte, és utólag baromira szégyelli.
Én valószínűleg megpróbáltam volna egyezkedni vele, mivel én is konfliktuskerülő vagyok főleg ha egy ilyen állatról van szó. Mivel nem ütött valószínűleg nem akart igazi balhét.
Nálam ezért van paprikaspray mindig. Nem vagyok egy erős gyerek de egy kis önbizalmat ad ha nálam van.
Mit kellett volna tennie?
Jézusom, az nem alap, hogyha nekitolom a másiknak a bevásárló kocsit, akkor egyből elnézést kérek? A fickó reakciójából ítélve nem csak "épphogy hozzáért", hanem rendesen fájdalmat okozott vele.
Ha meg valaki ler_bancozza a nődet, akkor inkább kussolsz, nehogy eltörje az orrodat? :D
Azért nem csak ez a két véglet van, van még néhány árnyalat a tutyimutyi, meg a "kancigó" között.
"Egy bevásárlóközpontban neki tolta véletlenül a bevásárlókocsit egy fickó lábának, aki erre elkezdett őrült módjára ordibálni velünk. A barátom döbbenten állt és nézett, én mondtam a férfinek, hogy elnézést,"
Mondjuk ha nem lenne teljesen életképtelen, annyit mondhatott volna, hogy elnézést, de még azt is a nőjének kellett helyette... vagy amikor már r*bancozzák a nőjét az ő hülyesége miatt, akkor is mondhatott volna valamit. Vagy ha nem, utána megbeszélhetné a dolgot és legalább a barátnőjétől elnézést kérhetne, hogy ekkora nyomi. Amúgy az ilyen emberek, akik egy ilyen jelentéktelen szituációtól így lefagynak szerintetek mit csinálhatnak valóban stresszes helyzetben? Mondjuk egy közlekedési baleset után? Vagy ha rájuk támadnak az utcán? Ott is ilyen éretten reagálna? Azért szerintem van átmenet az őrjöngő kancigány meg a tutyimutyi óvodás között...
"Azért szerintem van átmenet az őrjöngő kancigány meg a tutyimutyi óvodás között..."
Itt a gyakorikerdeseken mindenki kancigány, akinek van bátorsága kiállni magáért.
És mindenki tutyimutyi aki nem áll bele egy ilyen szituba.
Mert én nem állok bele, lazán otthagytam volna, számomra nem izgi a téma
Igen, aki simán eltűri, hogy a kedvesét nyilvánosan megalázzák az egy jellemtelen tutyimutyi féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!