Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem állt ki értem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem állt ki értem, buta vagyok, hogy emiatt haragszom rá?

Figyelt kérdés
Alapból egy csendesebb tipus, de mindig azt hittem, hogy a bajban számíthatok rá, de úgy látszik ez nem így van. Egy bevásárlóközpontban neki tolta véletlenül a bevásárlókocsit egy fickó lábának, aki erre elkezdett őrült módjára ordibálni velünk. A barátom döbbenten állt és nézett, én mondtam a férfinek, hogy elnézést, nem szándékos volt. Erre még jobban kikelt magából és elkezdett r*bancozni, egy idegen házaspár jött oda, hogy minden rendben van-e. A barátom pedig megsem szólalt, azóta is úgy csinál, mintha semmi se történt volna. Ha szóba hozom még Ő sértődik meg, hogy miért piszkálom? Mit kellett volna tennie? Próbálom elengedni ezt az egészet, de folyton az jut eszembe, hogy mi lesz, ha nagyobb baj lesz vagy, ha majd gyerekeink lesznek értük sem áll ki? Szerintetek túlzásba viszem és tényleg nem olyan komoly dolog, amiért haragudnom kellene vagy jogos, hogy nagyon rosszul esik?
2020. nov. 19. 21:13
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk nekem is az ugrott be, amit 16-os írt. Oké, a barátod nekitolta, véletlen volt. A másik pasi balhézott. De a barátod miért nem szólalt meg, legalább annyit, hogy "elnézést kérek, véletlen volt"? Ezt miért TE kellett, hogy mondjad? Ha nem vagy ott, ő simán ránézett volna, és elsunnyogott volna?

Lesz még gondod, ha ő lesz az életed párja.

2020. nov. 20. 13:47
 32/42 anonim ***** válasza:
91%

"és a megoldás mi ? Mint egy Mónika showban nekiállni kiabálni a bolt közepén ?

Vagy bunyoba belemenni ?"

Nem. Én (ha férfi lennék), ez esetben határozott hangon, egy kicsit hangosabban megismételném, hogy "Mint már mondtuk, ELNÉZÉST KÉRÜNK, véletlen volt."

És AKKOR hagynám ott.

2020. nov. 20. 13:51
 33/42 anonim ***** válasza:

28: akkor miért rossz a példám ? Autóban amikor biztonságérzet van SEM foglalkozom a másikkal.

Különben meg látszik mindenki más , te beleallnal egy rablasba én meg nem. Erről is csak annyit hogy keseltesse meg magát az aki akarja, esetedben te magadat nyugodtan, csak legyen erőd hívni a mentőket.

2020. nov. 20. 14:41
 34/42 anonim ***** válasza:
32: a megoldasod jó de ezzel nem teljesitetted a kivanalmat mert nem alltal bele a dologba. Mint a kérdező is írta azzal hogy beleállt o is elkezdte a csávó tovább pörgetni magát.
2020. nov. 20. 14:43
 35/42 anonim ***** válasza:
Igaza van a #33, #34-nek. A suttyó parasztokat észre sem kell venni. Mit nyersz vele? Miben lesz neked jobb, ha balhé lesz a bolt közepén? Ha nekem valaki beszól az utcán, arra sem meltatom, hogy meghalljam. Nem egy szinten vagyunk.
2020. nov. 20. 16:38
 36/42 anonim ***** válasza:
53%
beszari,nyúl bélák,nő nem való nektek.ott helybe lefejelem a tahót.minimum...
2020. nov. 20. 19:23
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben én is olyan vagyok, hogy elküldöm az ilyeneket a p*csába meg párom is, de mostanság annyi minden történik, hogy nem érdemes egy ilyen agresszív barommal leállni vitázni, sarkon kell fordulni. Megkéselnek a villamoson, mert rászólsz, hohy vegye fel a maszkot. Terhes nőket pofoznak fel a buszon, szétkéselnek a deákon a tini Ármándók mert a szemükbe mertél nézni. Egy ismerősömnek pont egy ilyen dudálós közlekedési szituban fegyvert fogtak a fejéhez. Miből gondoljátok, hogy egy ilyen agresszív barom nem üt azonnal, ha a pasi beleáll a vitába? Vagy nem vár meg titeket a bejáratnál és ott kezd el balhézni? Vagy hívja a másik 10 kancigányt balhézni és ők várnak meg a bejáratnál a vásárlás után? Lehet tutyimutyizni, de ha nagy a szád, akkor komoly verekedésekbe is belekerülhetsz és nem lesz kellemes élmény, már átéltem és 2 fogtörésig vagy csonttörésig a rendőrség le sem szarja. Akkor meg sokra mész, ha megvéded magad és 2 hétig monoklival kell járnod dolgozni meg feldagadt szájjal a nagy semmiért.
2020. nov. 20. 23:01
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem írtad le, hogy pontosan mit vártál volna tőle.

Ha nekimegy valakinek, nyilván illett volna bocsánatot kérnie, ez elmaradt. De te nem ezt kéred rajta számon, hanem hogy nem állt ki érted. De pontosan mit kellett volna csinálnia? Vissza kellett volna ordítania? Meg kellett volna vernie? Rendőrt kellett volna hívni? Vagy illedelmesen el kellett volna magyaráznia, hogy nem illik mást ler*bancozni? És melyik ért volna bármit? Egy olyan emberről beszélünk, aki egy bocsánatkérésre ordibálva r*bancozással reagál.

Ha én kerültem volna ilyen helyzetbe, elnézést kértem volna, az ordibálásra viszont nem reagáltam volna semmit, továbbmegyek, hadd őrjöngjön. Ha valaki szerint én ezért alkalmatlan vagyok párnak, akkor nem egymást keressük.

2020. nov. 20. 23:50
 39/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ! Igazából azért is írtam ki ezt a kérdést, mert magam sem tudom eldönteni, hogy jól tette, hogy nem állt bele vagy pedig ilyen emberrel nagyon nehéz dolgom lesz a jövőben. Téved, aki azt írta, hogy csak azzal van bajom, hogy nem állt ki értem, mert ugyanúgy megdöbbentett az is, hogy nem kért bocsánatot, illetve egy pillanatra tényleg úgy tünt, hogy megfog ütni, amikor már mondtam neki, hogy elnézést kértünk, mégis mit vár még tőlünk? Akkor kezdett el igazán vergődni, hogy neki egy r@banc ne pofázzon, majd belemászott a barátom arcába és közvetlen közelről mondta neki, hogy szólalj már meg b*zigyerek. Nagyon agresszívan reagált és tény és való, hogy nem lett volna jobb, ha olyan tipus, aki erre neki megy, de legalább megszólalhatott volna , mindegy mit mond. Azóta csak az jár a fejemben, hogy mi történne tényleg egy balesetnél? Vagy ha látná, hogy valakit megtámadnak, simán tovább sétálna? Milyen életem lesz mellette, ha gyerekeink születnek? Viszont abban sem vagyok biztos, hogy egy ilyen probléma miatt érdemes lenne eldobni 5 boldog évet, mert egyébként emellett millió jó tulajdonsága van.

Miután kiírtam a kérdést próbáltam vele normálisan beszélni a történtekről, és elmondta, hogy szörnyen szégyelli magát, de lefagyott és hiába szeretett volna mondani valamit, képtelen volt rá. Valamit kezdeni kell ezzel a helyzettel, nagyon örülök neki, hogy ezt ő is belátja. Gondolkoztunk pszichológuson vagy, hogy lehet egy új hobbira lenne szüksége, ami segít ezt belső szorongást(?) kezelni. Ha valaki tudna tanácsot adni, hogy mi segíthetne szivesen fogadnék minden ötletet.

2020. nov. 21. 08:37
 40/42 anonim ***** válasza:
Ezek zsigeri ösztönök, nem tudom mennyire lehet vajon ezeket befolyásolni. Az eddigi öt év alatt voltak erre utaló dolgok? Esetleg önbizalom növelésnek valami önvédelmi sport...?
2020. nov. 21. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!