Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem állt ki értem, buta vagyok, hogy emiatt haragszom rá?
20: és a megoldás mi ? Mint egy Mónika showban nekiállni kiabálni a bolt közepén ?
Vagy bunyoba belemenni ?
Tehát szeretnék kérni egy helyes eljárást és elvárható eredményt hogy mit kell tenni és mi a cél.
Mert volt olyan hogy kerékpáros beállt mellem utigette a tükrömet nekem komikus volt kiszálltam és mondtam neki ne rangasd hanem törd le mert így komolytalan. De az nekem vicces volt , a bolt közepén ordító állat az én ertekrendrmben nagyon alul van. Nem ér egy percet se.
Nézd, egy ilyen ordibáló emberrel nem érdemes leállni vitatkozni. Az ilyenekkel nem lehet beszélni, nem lehet őket túlordítani. Ezekben az emberekben ilyenkor iszonyatos energiák szabadulnak fel, órákig képesek lennének folytatni a szájkaratét, egészen addig, amíg valaki torkon nem vágja őket valami masszívabb tárggyal. Ez esetben viszont lehet utána bíróságra járni. A további balhé elkerülése érdekében célszerű ilyenkor egy elnézés kérés után elvonulni a helyszínről. Ha utánad jön, akkor baj van.
A te párod viszont valószínűleg kisebb sokkot kapott, egy szót sem tudott kinyögni. Egyébként nyilván rettentően szégyelli magát, ezért nem akar a történtekről beszélni. Mond meg neki, hogy legközelebb elvárás, hogy egy ilyen helyzetben nyissa ki a száját. Legalább elnézést ne neked kellett volna kérned. Ha nem tanul, el lehet gondolkodni rajta, hogy nem ő a megfelelő férfi a családalapításra.
Nem kell kiabálni, se bunyózni de legalább valami olyasmit mondhatott volna, hogy "az édesanyádat riban-ozzad".
Ezzel legalább jelét mutatta volna annak, hogy becsüli a párját.
24: értem, hogy a kérdezőben ez a férfiasság fokmérője , de alapvetően én rendszeresen autózom is, szoktak bemutatni , dudalni mert van akinek ez jo. Ott se állok meg K.uuuuuvaanyazni mert egyszerűen nem ér annyit pedig ott lehetnék erős mert az autómat nem sajnálom le is turhatnam a vackaval az útról. De nem teszem, mert lényegtelen, ezen szintet jó ideje meghaladtam , egyszerűen nincs semmi ami harcra invitálna. Megoldom az életem, normálisan élek, megvan mindenem, életben is eldontom mi fontos mi nem, ami kell harcolok érte sikerrel, ami lényegtelen elengedem.
Egy kvavaanyazo csávó egy közértben, hát úgy elsetalok mellette hogy 10 másodperc múlva nem is rémlik hogy ott volt, a falon egy pókot többre tartok.
Nemhogy kiabaljam neki a bolt közepén hogy anyukadatt riba.cozzad.
De hát mindenkinek más a fontos
Pontosabban, többre tartanál egy pókot a falon, mint a barátnőd becsületét.
25
Nem jók a példáid, tök más szituk, mint a fenti. Egyrészt a kocsi egy zárt, elszeparált tér, ahol fizikailag is meg van a biztonságérzet, teljesen más a komfort mint egy plázában fél méterre a másiktól. Aztan ezekben a közlekedési feszkós helyzetekben neked mutogatnak meg dudálnak 5 méterről, ami teljesen más, mintha a barátnődet r*bancozzák az orrod előtt. Nekem nőként is lenne 1-2 szavam ahhoz, aki a páromat így elkezdnené pocskondiázni minden ok nélkül. És fordítva nagyon furán érezném magam, ha ő csak állna ott mint egy hegyi balf*sz. De persze nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a limit, én a magam részéről teljesen megértem a kérdező dühét és kétségeit, mert aki egy ilyen helyzetet így reagál le, az bizony egy komolyabb szituban (mondjuk rablás) képes és elrohan. Egyáltalán nem érezném úgy ezután, hogy számíthatnék a másikra a bajban. Láttuk, hogy egy ilyen tét nélküli helyzetben hogyan viselkedett, így erre lehet számítani rendes veszélyhelyzetben is.
" a kocsi egy zárt, elszeparált tér"
Na itt nincs igazad. Az csak illúzió.
"egy komolyabb szituban (mondjuk rablás) képes és elrohan"
Normális ember nem marad ott ilyen szituációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!