Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem állt ki értem, buta vagyok, hogy emiatt haragszom rá?
39: pont erről beszéltem, belealltal és még jobban fokozódott a dolog. O meggyújtotta a lángot, te még feljebb tekerted mert rossz volt a szabályzó, de emellett rossz irányba is tekerted, és csak erősíteni lehet. azt amikor már nagyon lobogott zavart hogy ő nem tekergeti azt a szabalyzot amit nem lehet letekerni reménykedve abban hogy nem fog az egész hobelebanc felrobbanni.
Azt a részét elrontotta hogy amikor nekitolta a talicskat akkor mondhatta volna hogy bocsánat, és akkor amikor üvölt a csóka akkor otthagyja a retekbe.
Neked meg illett volna csöndben maradni, mert ebben a szituban neked nem volt szereped, két személy konfliktusát ami nem rád tartozott, közöd nem volt hozza akartad megoldani.
Tudom már több mint három éves a kérdés. De kikívánkozik belőlem a véleményem.
Teljesen jogos a haragod. Megbocsáss de a barátod egy jellemgyenge gyáva puhapöcs. Naná, hogy ki kellett volna állnia érted! Az lett volna a normális reakció, ha erélyesen és határozottan rászól arra a baromra, aki így mert veled beszélni.
Sőt, ha nem is lenne komoly a kapcsolatotok, még akkor is illő lett volna, hogy nem engedi, hogy ilyen csúnyán beszéljenek veled.
Remélem azóta nincs az életedben vagy változott ezen a téren.
Nekem semmire nem kellene olyan pasi, aki nem hajlandó megvédeni.
Sőt mondok mást is: még barátság esetén is elvárom, hogy megvédjenek engem. Természetesen én is megtenném. Ha van szeretet egy emberi kapcsolatban, annak az is a része, hogy megvédjük egymást.
Engem is ért már ilyen attrocitás egy ilyen senkiházi baromtól. R*bancnak nevezett és elhordott mindenféle szar embernek csak azért, mert elutasítottam. Holott nem is ígértem neki semmit és tényleg próbáltam diplomatikus lenni.
A barátaim közül az egyikük tudta, hogy milyen bántó megaláztatás van volt részem, mégsem mondta el senkinek a társaságból.
Látod ennyire nem számított, hogy engem sérelem ért. Ahogyan a barátodnak sem számított, hogy neked bántó volt az, ahogyan sértegetett az a bunkó.
Hidd el, kiállt volna érted, ha tényleg fontos lennél. Ahogyan értem is kiálltak volna a barátaim, ha fontos lennék.
Ennyire egyszerű az egész. Ha csak nem változott azóta, nem jött rá arra, hogy sokkal jobban melletted kellene állnia.
Máskülönben az ilyen embereket egyszerűen ki kell zárni az életedből, én is ezt tettem. Nem volt könnyű, bánt még ez a dolog. Mégis kezdem magamat jobban érezni, hogy kiálltam magamért. Tudod, valamikor önzőnek kell lenni. Ahol nem vagy eléggé fontos, ott ne várd el, hogy kiálljanak érted. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!