Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hibám ha nem haragszom?
Párom gyakran meg ver de én mindig meg bocsáttok neki mert utánna mindig olyan cuki ahogy bocsánatot kér meg na olyan jó pasi hogy nem tudok rá haragudni és manapság úgy se könnyű jó pasit találni.
Viszont mindenki azt mongya körülötem meg a kórházba is monták hogy haragudnom kelene és nem meg bocsáttani.
Nekem történetesen van barátnőm, modellkedett is, otthonos, mindenről el tudok vele beszélgetni, támogató és ragaszkodó, szinte túlságosan is de ezt (is) imádom benne :)
Inkább te neked nem jutott jó pasi :D Az előző válaszoló akinek beszóltál, kétlem hogy irigy lenne egy beteg kapcsolatra vagy egy beteg barátnőre, akinek nincs egészséges mérlegelése :D
Ami meg a kamu kérdést illeti, tényleg vagy provokatívan buta vagy, vagy kamu. De mint mondtam, te ha így boldog vagy mert nem jutott neked jobb pasi, nem tudtál jobbat megfogni, akkor álld a pofonokat, neked megéri verve lenni úgy látszik :)
Számodra többet ér az h a párod jóképű legyen minthogy ne legyél bántalmazva.
Ez nem normális. Ez nagyon felszínes gondolkodás. De mondjuk, h nem baj, ez a te életed. Csak nekünk nagyon furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!