Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egész nap nem ért rám, és ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész nap nem ért rám, és ezt írta?

Figyelt kérdés
Szóval állítólag egész nap nem ért rám, mert annyi volt a dolga, de hozzátette: azért ma is imád. Na ez az azért ma is imád ez mégis mi?
2021. jún. 23. 15:27
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Ez nem hiúsági kérdés! Neked hogyan esne ha mindig neked kellene várnod arra hogy a másiknak mikor lesz rád ideje? És azt sem tudnád mikor és mennyi! Hol van ebben hiúság? Megmondod?
2021. jún. 23. 16:39
 32/43 A kérdező kommentje:
Szerintem az hogy valakinek össze vissza van ideje az ez esetben a kedvétől függ. Továbbra is azt mondom mindenkinek arra van ideje amire akarja! Többi kifogás!
2021. jún. 23. 16:41
 33/43 anonim ***** válasza:
88%
31. Én alkalmazkodtam a páromhoz, mert olyan volt a munkarendje, -és az ideje... azóta már sok-sok éve a férjem.
2021. jún. 23. 16:46
 34/43 A kérdező kommentje:
Ha látod hogy a másik azt a kevés időt is veled tölti, es van benne rendszer az korrekt. De az én esetemben egyoldalúnak érzem.
2021. jún. 23. 16:52
 35/43 anonim ***** válasza:
53%

De, szórakozásból nem ér rá. Munkaidő az munkaidő nyilván. De kedd estétől csütörtök estig, míg majd lesz ideje telefonálni? Hagyjuk már... nem érdekli a lány.

Figyelj, aludj rá egyet. De most is azt mondom, aki 2 napig nem bír rád 5 percet szakítani, azt k nem érdekled. Tapasztalatból írom, ezt a kínlódást csnáltam 1,5(!) évig kb. Örülök, hogy letettem.

2021. jún. 23. 16:53
 36/43 anonim ***** válasza:
20%
Hu remélem kidob. Kibírhatatlan lehetsz. Rendesen olvasva ks felbsztam magam. Hogy lehet ilyen hisztérika valaki? Mondjuk menj el dolgozni és megtudod.
2021. jún. 23. 17:24
 37/43 anonim ***** válasza:
86%
Aki dolgozik annak nincs napi 5 perce, este sem?
2021. jún. 23. 19:09
 38/43 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem keress olyat, akit tényleg érdekelsz is. Ez így nem normális. Én is sokat dolgozok, de mégis van időm a páromra, munka közben is, aztán meg este... Hülye kifogás az egész...
2021. jún. 23. 19:49
 39/43 anonim ***** válasza:
91%

Én sem értem, hogy mit nem értenek azok, akik azt írták, hogy ez nem gáz. Mindenki dolgozik, de aki a munka után nem ér rá pár percet legalább telefonon beszélni valakivel, akivel elvileg együtt van, az minek van kapcsolatban? Mert ez huzamosabb ideig nem marad fenn így. Befogja a száját azzal, hogy imádja és ettől kéne megmaradnia, neki meg várni rá, hogy majd kegyeskedik kommunikálni?

Ez még ismerkedéskor is kevés, nemhogy egy kapcsolatban.

2021. jún. 24. 12:36
 40/43 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, hasonló szituban vagyok, mint te, csak én az ismerkedési fázisban vagyok. Van hogy nem ír a srác napokig, közben meg folyton haverozik, arra persze van ideje. Egyetértek veled, hogy csak kifogásokat keres, ha ez rendszeres nálatok, kuka.
2021. jún. 24. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!