Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész nap nem ért rám, és ezt írta?
31/43 A kérdező kommentje:
Ez nem hiúsági kérdés! Neked hogyan esne ha mindig neked kellene várnod arra hogy a másiknak mikor lesz rád ideje? És azt sem tudnád mikor és mennyi! Hol van ebben hiúság? Megmondod?
32/43 A kérdező kommentje:
Szerintem az hogy valakinek össze vissza van ideje az ez esetben a kedvétől függ. Továbbra is azt mondom mindenkinek arra van ideje amire akarja! Többi kifogás!
31. Én alkalmazkodtam a páromhoz, mert olyan volt a munkarendje, -és az ideje... azóta már sok-sok éve a férjem.
2021. jún. 23. 16:46
34/43 A kérdező kommentje:
Ha látod hogy a másik azt a kevés időt is veled tölti, es van benne rendszer az korrekt. De az én esetemben egyoldalúnak érzem.
De, szórakozásból nem ér rá. Munkaidő az munkaidő nyilván. De kedd estétől csütörtök estig, míg majd lesz ideje telefonálni? Hagyjuk már... nem érdekli a lány.
Figyelj, aludj rá egyet. De most is azt mondom, aki 2 napig nem bír rád 5 percet szakítani, azt k nem érdekled. Tapasztalatból írom, ezt a kínlódást csnáltam 1,5(!) évig kb. Örülök, hogy letettem.
2021. jún. 23. 16:53
Hu remélem kidob. Kibírhatatlan lehetsz. Rendesen olvasva ks felbsztam magam. Hogy lehet ilyen hisztérika valaki? Mondjuk menj el dolgozni és megtudod.
2021. jún. 23. 17:24
Aki dolgozik annak nincs napi 5 perce, este sem?
2021. jún. 23. 19:09
Szerintem keress olyat, akit tényleg érdekelsz is. Ez így nem normális. Én is sokat dolgozok, de mégis van időm a páromra, munka közben is, aztán meg este... Hülye kifogás az egész...
2021. jún. 23. 19:49
Én sem értem, hogy mit nem értenek azok, akik azt írták, hogy ez nem gáz. Mindenki dolgozik, de aki a munka után nem ér rá pár percet legalább telefonon beszélni valakivel, akivel elvileg együtt van, az minek van kapcsolatban? Mert ez huzamosabb ideig nem marad fenn így. Befogja a száját azzal, hogy imádja és ettől kéne megmaradnia, neki meg várni rá, hogy majd kegyeskedik kommunikálni?
Ez még ismerkedéskor is kevés, nemhogy egy kapcsolatban.
2021. jún. 24. 12:36
Kérdező, hasonló szituban vagyok, mint te, csak én az ismerkedési fázisban vagyok. Van hogy nem ír a srác napokig, közben meg folyton haverozik, arra persze van ideje. Egyetértek veled, hogy csak kifogásokat keres, ha ez rendszeres nálatok, kuka.
2021. jún. 24. 19:05
Kapcsolódó kérdések: