Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egész nap nem ért rám, és ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész nap nem ért rám, és ezt írta?

Figyelt kérdés
Szóval állítólag egész nap nem ért rám, mert annyi volt a dolga, de hozzátette: azért ma is imád. Na ez az azért ma is imád ez mégis mi?
2021. jún. 23. 15:27
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Mennyiből állna pl felvíni amiggg egyik helyről a másikra ér? Na mindegy...
2021. jún. 23. 15:48
 12/43 anonim ***** válasza:
88%
Üdv a dolgozó magyar emberek világába Húgi! :D
2021. jún. 23. 15:49
 13/43 anonim ***** válasza:
97%

Igen, van ilyen. Olyan is, hogy enni is alig van ideje az embernek. Akkor is, ha home officban dolgozik. Munkában nincs mindig rendszer. Vannak hajtós és lazább napok.

Jó lenne, ha végre mindenki felfogná, és nem várna munkaidő alatti rendelkezésre állást.

És ne gyere azzal, hogy 2 perc írni. Kibillented a gondolkodásból és munkából.

Garantáltan nem lenne hosszú a kapcsolat olyan pasival, aki hisztizik mert nem válaszolok munkaidőben.

2021. jún. 23. 15:51
 14/43 anonim ***** válasza:
95%
Ember, hagyd a másikat is élni! Ha lesz ideje, majd ír. Ha fáradt vagyok vagy rohanok valahova, én se írok, mert csak frusztrált leszek tőle. Ne piszkáld ezzel.
2021. jún. 23. 15:52
 15/43 anonim ***** válasza:
77%
Van az a mondás hogy "A túlagyalás megöli a boldogságot!"
2021. jún. 23. 15:52
 16/43 anonim ***** válasza:
83%
Tegnap pl enni sem volt időm csak mikor hazaestem, most meg itt nyomogatom a gyk-t. Szóval ez ilyen. Ezen behisztizni azért elég durva dolog szerintem.
2021. jún. 23. 15:54
 17/43 anonim ***** válasza:
92%

"így kiszámíthatatlan"

Tudod mi a kiszámíthatalan? Ha szabadidejében, megbeszélt dolgokat mondana mindig le, vagy csak nem menne el. De az, hogy nem neked firkálgat munkaidőben, az pont azt jelenti, hogy felelős dolgozó, sok a munkája.

18/43 A kérdező kommentje:
Hagyjam élni... ma pl összesen 5 mondatot beszéltünk. De igazad van nem hagyom élni...
 19/43 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem sosem hivogatom pont a munkája miatt. Egyszer sem hívtam fel emiatt. Mindenben én alkalmazkodom hozzá.
2021. jún. 23. 15:56
 20/43 anonim ***** válasza:
92%
18# Figyelj, van hogy 1-2 napig nem írok embereknek, de ez nem jelenti azt, hogy ők nem fontosak nekem. Csak van, hogy tényleg kivagyok aznap és ki szeretném pihenni magam, nem pedig őket frusztrálni.
2021. jún. 23. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!