Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az élettársam a tudtom nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársam a tudtom nélkül elment az exével meg a gyerekével egy egész napos kirándulásra! Mit reagálnátok, ha ilyen kiderülne?

Figyelt kérdés
Még most is tagadja, pedig egyértelmű, hogy együtt voltak kirándulni. Nagyon fáj, hogy titkolózik, hazudik. Igazából nem is érzem normálisnak, hogy közös programokat szerveznek, ahol ott az ex is...
2021. jún. 19. 18:11
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
42%
Hány éves a gyerek amúgy?
2021. jún. 19. 18:15
 2/42 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem reszeltek is egyet, vagy max volt egy nyalókázás, ha az élettársad fizette mindezt.
2021. jún. 19. 18:15
 3/42 A kérdező kommentje:
10 éves, de ez miért lényeges?
2021. jún. 19. 18:16
 4/42 anonim ***** válasza:
26%
Ezért nem kezdünk soha használt pasival/nővel.
2021. jún. 19. 18:20
 5/42 anonim ***** válasza:
79%

Miért? Ha megmondta volna, akkor elengedted volna?

Kénytelen hazudozni, mert féltékeny vagy az exre, pedig nem véletlenül ő az ex és nem te.

Mi is voltunk az exszel és a gyerekkel kirándulni - a gyerek szülinapi kérése volt - pedig állítom, hogy egyikünknek sem hiányzott. Azt sem tudom, hogy volt e akkor nője vagy sem. Nekem volt párom, aki tudott róla.

2021. jún. 19. 18:44
 6/42 anonim ***** válasza:
75%
Azért ment titokban, mert te hisztiztél volna, ha elmomdja. Igaza is volt. Neked kell eldöntened, hogy neked mi fér bele egy kapcsolatba. Ha ez nem, akkor keresel gyerektelen férfit.
2021. jún. 19. 18:47
 7/42 anonim ***** válasza:
68%

Nem véletlenül nem mondta, most is hisztizel. Ha nem tudod elfogadni hogy mindig lesz közük egymáshoz akkor engedd el ezt a pasit.

N

2021. jún. 19. 18:47
 8/42 A kérdező kommentje:

Furcsa, hogy a válaszolók között akad olyan, aki a gyerek kérésére belemegy ebbe, és én nem értik meg azt sem, hogy csak erősítik a gyerekben azt a vágyat, hogy anya apa együtt legyen újra, és ártanak neki...

Nem mellesleg velem soha nem csinál programokat...Semmi bajom nem lett volna azzal, ha mi visszük kirándulni a gyereket, de ha szakítottak akkor ne játszanak családosdit, és igen is jogos a "hisztim"!

2021. jún. 19. 18:53
 9/42 anonim ***** válasza:
46%
Nem jogos a hisztid. És ha így folytatod kirak miatta, mert a gyerek fontosabb, majd megérted ha neked is lesz. Látod veled nincs program, ez is sokat elárul...
2021. jún. 19. 19:00
 10/42 A kérdező kommentje:
Én rakom ki miatta, és igen, sokat elárul, az ex nője kell neki, én meg pótlék voltam. Az ex meg húzza az agyát, úgyhogy két szék közül a földre fog esni, de meg is érdemli!
2021. jún. 19. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!