Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az élettársam a tudtom nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársam a tudtom nélkül elment az exével meg a gyerekével egy egész napos kirándulásra! Mit reagálnátok, ha ilyen kiderülne?

Figyelt kérdés
Még most is tagadja, pedig egyértelmű, hogy együtt voltak kirándulni. Nagyon fáj, hogy titkolózik, hazudik. Igazából nem is érzem normálisnak, hogy közös programokat szerveznek, ahol ott az ex is...
2021. jún. 19. 18:11
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Huuuu akkor engedd el ezt a kapcsolatot.Ez kellemetlen lenne számomra is.Akkor menjen vissza az exehez.En nem tudnék vele maradni ezek után,főleg hogy az exen keresztül kell keresni.
2021. jún. 19. 23:02
 22/42 anonim ***** válasza:
58%

"10 éves, de ez miért lényeges?"

Azért lényeges, mert pl. egyik munkatársnőmnek a férje és az ex rendszeresen együtt töltik azt a pár órát, amikor a láthatás van, mivel a kislány 3 éves, és ez még akár indokolt is lehet. (8 évesnél meg már nem.)

2021. jún. 20. 10:36
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakítsál, találsz különbet is.
2021. jún. 20. 10:38
 24/42 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy MI mit reagálnánk?

A TE kapcsolatod, neked kell eldöntened, hogy NEKED mi fér bele!...és ezt a párod mennyire hajlandó elfogadni.

Esetedben láthatóan sehogy, mert simán letiltott.

Innentől kezdve sok keresnivalód nincs ebben a "kapcsolatban"!

(És ne haragudj, de milyen beteg ötlet így megaláznod magad, hogy az exed kéred meg, hogy járjon közbe és hívjon a palid?)

2021. jún. 20. 10:44
 25/42 anonim ***** válasza:
javítok: nem exed, hanem exét
2021. jún. 20. 10:45
 26/42 anonim ***** válasza:
69%

Az eszem megáll az ilyen nőkön! Honnan tudod, hogy az exe letiltott?

Nyilván onnan, hogy ismét kerested. Miért zaklatod? Azt ugye tudod, hogy a kapcsolatodnak reszeltek?

2021. jún. 20. 10:51
 27/42 A kérdező kommentje:
Nem kerestem ismét, csak az üzenetbe mentem bele, hogy reagált-e, és ott írta ki a tiltást, hogy ennek a személynek nem küldhető üzenet, vagy valami ilyesmi. Egyébként azért írtam a nőnek, hogy ő is vegye már észre magát, hogy tudok róluk, és ne nézzenek ennyire hülyének! Annyira gusztustalan, hogy összejárnak, és a gyerek ezt látja, hogy apa több nővel van, és valószínű anya is több pasival...
2021. jún. 20. 11:01
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj én őszinte leszek, itt nem ő kell észre vegye magát, hanem te. Én második feleség vagyok, de ilyesmi sosem fordult elő nálunk. Szóval neked kellemetlen ez a szitu. Aza nő mit lat!? Hogy az exe atb@sz téged, nem tudod merre jár. Magyarul nem tisztel. Lépj ki ebből a megalazo helyzetből.
2021. jún. 21. 07:13
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Van gyerekem, élettársamnak is. Nem kirándulgat senki az exével "a gyerek kedvéért" sem legalálisan, sem titokban.

Milyen hülyeség ez? Miért kéne hülyét csinálni a gyerekből, hogy papás-mamás szépcsaládost játszunk? Kinek jó ez?

Új párral szemben meg igenis övön aluli.

2021. jún. 21. 11:14
 30/42 anonim ***** válasza:
64%

15-ös: "csomagostól jár"

Igen, a gyerekkel. Nem anyuval alkotnak családot.

2021. jún. 21. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!