Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több napos kirándulásra megyek a barátommal, ciki lenne ha ketten egy szobában aludnánk?
Együtt vagytok, szerintem már a többség amúgy is azt hiszi, hogy lefeküdtetek. Ezen mi a ciki, te jó éh...
Mit foglalkozol mások véleményével?
Szerintem is azt hiszik rólatok, hogy már lefeküdtetek. Egyszerűen azért, mert 17-18 évesen általában már van szex a párok között. Persze nem azt mondom, hogy ti is rögtön feküdjetek le, nagyon jó dolog, ha megvárjátok, amíg készen álltok rá. Együtt aludni viszont simán lehet attól még. Senki nem fog rosszat gondolni (az se lenne rossz, ha már szexelnétek), a szüleitek is megengedték...
Én 20 évesen jöttem össze az első barátommal. 4 hónapig vártunk a szeretkezéssel, de már a 2. héttől kezdve heti többször aludtunk együtt.
Ne az alapjan donts, hogy masok mit szolnak. Akkor ennyi erovel soha ne aludjatok egyutt, soha ne legyen szex, csak hazassag utan, mert ugyis akad majd aki emiatt maskepp nez rad.
Szerintem az az egyik legjobb dolog, amikor a parom mellett alszok. Meg ha nincs szex akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!