Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egész nap nem ért rám, és ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész nap nem ért rám, és ezt írta?

Figyelt kérdés
Szóval állítólag egész nap nem ért rám, mert annyi volt a dolga, de hozzátette: azért ma is imád. Na ez az azért ma is imád ez mégis mi?
2021. jún. 23. 15:27
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
71%
Keres egy egyetemistát. Neki lesz rád bőven ideje.b
2021. jún. 23. 15:57
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
21# Csak ne levelezőst, aki dolgozok mellette (mint én) :D
2021. jún. 23. 15:58
 23/43 A kérdező kommentje:
20-as azért ha a párodról van szó és napokig hanyagolod, nem hiszem hogy jó néven veszi.
2021. jún. 23. 16:00
 24/43 anonim ***** válasza:
96%
Nézd, ha napokig nem írna semmit, na akkor jogosan írhatnád, hogy hanyagol. De ma is írt pár mondatot, nem? Felesleges ez a hiszti akkor. Ha meg valami nem megfelelő, akkor beszéld meg a pároddal!
2021. jún. 23. 16:06
 25/43 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj, hogy neked az a foglalkozás a másikkal, ha locsi-fecsiztek (fiatal csajoknál ez gyakran megesik) szóval nincs is ezzel baj. A gond azzal van, hogy neki ennyire van kapacitása (más dolgozó emberrel sem leszel előrébb, hacsak nem a munka rovására csetelget veled, mint mondjuk nálunk a targoncások).

Szóval vagy tudomásul veszed, hogy ebbe a vilagba vannak másoknak kötelezettségei is és az nem a te jogaid csorbítása, vagy keresel egy lazább életvitelű gyereket, akivel eljár

hatsz bulizni, akinek mondjuk csak vizsgaidőszakok alkalmával kell koncentrálnia és annyit hablatyoltok, amennyit jólesik.

2021. jún. 23. 16:06
 26/43 anonim ***** válasza:
41%

Hát figyelj... én kérdeztem, ugye dolgozik. DE én is dolgozom, mégis szakítok napi pár percet arra, aki fontos. És ez kölcsönös. Ha meló közben nem, munkaidő után első dolgom felhívni, visszahívni.

Voltam olyan kapcsolatbna, amiben most te vagy. Nem vagy fontos. Ma már nincs ideje veled este sem beszélni, majd holnap. Ez lóf*sz, te is tudod, érzed. Annak idején mikor én is így voltam kezelve, hogy sehogy, ha szóvá tettem, megkaptam, hogy hisztizek meg persze hogy imád. És a továbbiakban is tojt a fejemre.

Gondold át, kell-e ez neked. EGyedül kevés vagy a kapcsolathoz. Őt ez sajnos nem érdekli.

2021. jún. 23. 16:14
 27/43 A kérdező kommentje:
Én úgy látom mint a 26-os. Vele értek egyet. Aki fontos az embernek arra szán időt, és neem csak néha néha, hanem akkor meg lehet beszélni hogy mettől meddig ér rá az ember. Nincs ezzel gond. A kiszámíthatatlansággal hogy tegnap pl volt egy óra rám összesen, ma meg 5 mondat se, és ez így kiszámíthatatlanul ez nekem nem teljesen normális, mert egyoldalú az alkalmazkodás.
2021. jún. 23. 16:32
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
De miért munkaidőben várod el a beszélgetést?
2021. jún. 23. 16:33
 29/43 A kérdező kommentje:
Utána sem ér rá! Nem várok én el semmit inkább ő azt hogy én alkalmazkodjam mindenhez.
2021. jún. 23. 16:35
 30/43 anonim ***** válasza:
92%
29. Ha vele akarsz lenni alkalmazkodsz, ha nem, továbbállsz - de ne csinálj belőle hiúsági ügyet, mert nem szórakozásból nem ér rá.
2021. jún. 23. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!