Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a párom családját utálom? Idióta az egész család. Rosszul érzem itt magam.
Ha ottlaktok költözettek el és kész.
Énis utálom a párom családjat(ő se rajong értük),de a páromat szeretem és 12éve vele élek,sose szakítanék ez veget vele.
Nem kel tartanod velük a kapcsolatot es kész
Szakíts vele, vagy ne tartsd a kapcsolatot a családjával.
Én kb 2 éve nem beszélek a párom családjával és jól elvagyunk.
Beszéltél erről a pároddal?
Én szakítottam már ezért, mert a párom befolyásolható volt az anyja áltál. Nem is a párommal voltam már kapcsolatban hanem inkább az anyjával. Mindíg mindenről ő döntött, mindenben az anyja véleménye volt a domináns, még akkor is, ha oltári nagy butaság volt. Nem lehetett meggyőzni, az én szavam mindíg le volt szólva. Nem volt helyem abban a közegben így léptem. Nehéz volt, nagyon nehéz, de mostmár nem próbál meg irányítani egy olyan ember, aki a saját életét nem tudta rendbetenni. Szar élete volt, ezért elrontja a gyerekei életét is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!