Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnáltok, ha a párotok most jelentené be, hogy egész nyáron külföldön lesz?
Egész évben a nyarat vártuk, mert mindketten elfoglaltak vagyunk, én főleg, mert az egyetem mellett 25 órában dolgozom hetente, illetve írom a szakdolgozatomat.
Ma derült ki, hogy a barátom a családjával egész nyárra, 3 hónapra foglalt egy apartmant egy spanyol nyaralóhelyen, nem mondta, hogy meglátogathatnám.
Ti hogyan fogadnátok ezt?
1,5 éve vagyunk együtt, szerettem volna vele közös programokat a nyárra
23L
Nekem fura lenne, hogy ennyi idősen, ennyi idő után nem hív el magával, még ha rövidebb időre is, mint amennyit ők vannak.
Kiakadnék, elgondolkodnék rajta, hogy komolyan gondolja-e velem, ha ezt csak így benyögte. Meg, hogy megérné-e rá várnom a továbbiakban is...
Rendben van egyébként a kapcsolatotok?
Én itt szakítanék.
Nem azért, mert most szól, oké, ha ÉRTELMESEN tölti a nyarat, pl dolgozik külföldön, nem pedig anyucival hesszel.
De a fő ok, hogy eszébe nem jutna meghívnni, vagy valami... 1,5 éves kapcsolatban ez nálam nem fér bele.
Exem... már együtt is éltünk, mikor úgy alakult, hogy munka miatt lehet ki kell költöznie Spanyolországba (madridi projekt) min. egy évre. Oké, akkor majd havonta egyszer repüljek át hozzá...
Azt hittem, dobok egy hátast. Tehát egyéven át ő ott, én itt, és minden jó? Hát szerinte ez teljesen normális megoldás lett volna.
Érdekes, a párom 1000 km-re élt, de már pár hónap után azon nyaggatott, hogy költözzek már ki hozzá, mert hiányzom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!