Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnáltok, ha a párotok most jelentené be, hogy egész nyáron külföldön lesz?
Egész évben a nyarat vártuk, mert mindketten elfoglaltak vagyunk, én főleg, mert az egyetem mellett 25 órában dolgozom hetente, illetve írom a szakdolgozatomat.
Ma derült ki, hogy a barátom a családjával egész nyárra, 3 hónapra foglalt egy apartmant egy spanyol nyaralóhelyen, nem mondta, hogy meglátogathatnám.
Ti hogyan fogadnátok ezt?
1,5 éve vagyunk együtt, szerettem volna vele közös programokat a nyárra
23L
Ha tényleg a párod, akkor ezt a kérdést miért nem vele próbálod megbeszélni?
Nektek együtt kell ebben a helzetben a saját egyedi döntéseteket meghozni. Ez egy kapcsolat próba amin ha együtt átjutottatok akkor újabb ismeretet szereztek egymásról ami a kapcsolatotokat erősebbé teheti.
Az egész fura így. Nem lehet, hogy ezt a 3 hónap apartmant csak kitalálta lekoptatós szövegnek?
Amúgy azt mondanám, hogy oké, vissza sem kell jönnie (hozzám legalábbis.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!