Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pasi a barátnőjét nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi a barátnőjét nem akarja el vinni egy osztálytalálkozóra az miért van?

Figyelt kérdés

Lesz osztálytalálkozó juniusban, és állítólag így úgy szeret szavaival, de nem akar el vinni magával az osztálytalálkozóra mondván mert ismerem 2volt osztálytársát és ők vajon mit fognak szólni ha velem jelenik meg.

Annak a 2embernek saját családja van már, és őket x évvel ezelött ismertem meg egy kocsmában mert az a 2ember barátságban van egymással plusz egy városban lakok velük.

#osztálytalálkozó#kapcsolat#fel válalás#meg bántás#vélemények#emberek#szokások
2021. jún. 15. 12:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez kicsit olyan mintha szerető lennél csak nem tudsz róla..
2021. jún. 15. 13:21
 22/28 A kérdező kommentje:
És honnan lehet meg tudni hogy valaki szerető vagy nem az?
2021. jún. 15. 13:42
 23/28 anonim ***** válasza:
Mert neked ott nincs keresnivalód!
2021. jún. 15. 13:55
 24/28 anonim ***** válasza:
22# Nem mutatja meg az életét, nincs közös program vagy utazás csak szex, rejteget mások előtt, nem érdekli mit gondolsz, hogy boldog vagy, nem támogat, nem segít megoldani a problémákat, ritkán van rád igénye, nem haladtok semerre a kapcsolatban.
2021. jún. 15. 14:16
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem veled van baj,hanem a pároddal. Valószinüleg fűt fát fog mondani,hogy ő mennyire sikeres. A párja sajnos nem tudott jönni mert épp dolgozik, ugyanis hogyha te is ottvagy akkor nem tud hazudni mert lehet lebuktatod..

Én a barátnőmet azért nem mutattam be a barataimnak mert egyszerüen nincsenek, nagyon gyenge szociális erzékkel áldottak meg sajnos. Így a párom a legjobb barátom. Az ő baráti körebe mutatott be és így találtam 2 olyan embert akivel jobban kijövök az átlagnál. Viszont ezt nagyon szégyeltem elmondani neki,hiszen rengeteg barátja volt, minden másnapra jutna valaki..

2021. jún. 15. 14:16
 26/28 A kérdező kommentje:

Hát nem támogat engem semmiben sem, és ja a közegét akikkel szeret együtt lenni nem ismerem mert be se mutatot nekik.

És nem akar el vinni sose sehova és van kifogása miért mert ki magyarázni mindent ki tud, és butának is tud nézni de nagyon mert gyakran le néző.

És lehet kapóra jött neki hogy észrevete hogy mennyire lent van az önbecsülésem mert vissza él mindennel azzal is hogy eléggé jó szívű vagyok.

De bezzeg hozzám meg be tud úgy állítani hogy nincs meg beszélve, és neki áll feljebb mikor el küldöm hogy fordítot esetbe ennek ő örülne-e ha én állítanék be hozzá amikor azt is utálja ha én nála akarok logni mert mondván ő az anyjával lakik mit akarok én ott? De ő meg be állít hozzám amikor meg sincs beszélve és nem szeretem mert ez olyan hogy nem veszi komomlyan amit mondok neki.

2021. jún. 15. 15:38
 27/28 anonim ***** válasza:
Te is felismerted, hogy kihasználja az alacsony önbecsülésed, és nem vesz elég komolyan. Ha legközelebb be akar állítani hozzád, zárd rá az ajtót.
2021. jún. 15. 23:56
 28/28 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy ilyen hamar sikerült észrevenned, 1 gyerek és házasság után sokkal nehezebb helyzetben lennél. Gondolom fiatal vagy, így bőven lesz lehetőséged új férfiakat megismerni. Ne hagyd, hogy kihasználjanak, miközben neked rossz és szenvedsz, becsüld többre magad! Kitartás!
2021. jún. 16. 06:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!