Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi a barátnőjét nem akarja el vinni egy osztálytalálkozóra az miért van?
Lesz osztálytalálkozó juniusban, és állítólag így úgy szeret szavaival, de nem akar el vinni magával az osztálytalálkozóra mondván mert ismerem 2volt osztálytársát és ők vajon mit fognak szólni ha velem jelenik meg.
Annak a 2embernek saját családja van már, és őket x évvel ezelött ismertem meg egy kocsmában mert az a 2ember barátságban van egymással plusz egy városban lakok velük.
Hogy szégyel engem?
És nem vesz annyira komolyan engem?
6# Az már más ....
Barátok előtt be lehet mutatni
De mondjuk egy osztálytalálkozón furán nézne ki ha odarángatnám ugy hogy nem egy osztályba jártak
Ismerek 2 volt osztálytársát és abbol az egyik viszi a feleségét magával a másik még nem tudja hogy az élettársa akivel együtt él, ő aznap rá ér e vagy dolgoznia kellesz-e aznap a munkahelyén ha nem ő is viszi a sajátját.
És a barátait kajak nem ismerem mert 6honap alatt az anyján kivül senkit se ismerek a közegéből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!