Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az valami mentális defekt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az valami mentális defekt ha egy kapcsolatban az egyik fél mindenbe beleszól, mindent meg akar határozni még olyanokat is a másik mit egyen, mit igyon, milyen fogkrémet használjon stb?

Figyelt kérdés
ma 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem az ő "diagnózisával" lenne érdemes foglalkozni szerintem, hanem azzal, hogy mi tart mellette, miért viseled el ezt tőle (már ha ez egy kapcsolatban fordul elő).
ma 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos. Borzalmas defekt, és még meg is magyarázza hogy ő a normális, te meg a hülye (vagy butuska, nem elég felébredett, tudatlan, ő csak jót akar, segíteni akar, nem vagy az ő szintjén, milyen emberek vettek körül nem tanítottak semmit, stb szövegek, kinek melyik válik be).
ma 19:46
 3/12 anonim ***** válasza:
45%

Az is egy defekt aki arra vadászik hogy olyanokat kioktasson akik elsőre találkoznak a "jelenséggel", és érdeklődnek mi lehet ez.

Pont hogy az ő diagnózisával kell foglalkozni, mert neki biztos van diagnózisa, a kérdezőnél meg max 10 % hogy valami nem oké, ennyiből minimális esély.

ma 19:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen embert nevezik elnyomó személyiségű, kontrollmániásnak, elég komoly defekt, lépj le, ha jót akarsz magadnak és keress egy normálisat.
ma 19:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kontrollmániás. Nyúlcipő, de azonnal az ilyentől.
ma 19:52
 6/12 anonim ***** válasza:

3

Mit éreztél kioktatásnak?

ma 19:52
 7/12 A kérdező kommentje:

1#

Szerencsére nem személyesen érint, ismerősi körben van egy pár, ott mesél ilyeneket a srác a barátnőjéről. Engem pedig érdekel az emberi természet, viselkedés csak nem értek hozzá ezért tettem fel a kérdést.

ma 20:07
 8/12 A kérdező kommentje:

2#

"ő csak jót akar, segíteni akar"

Hú de jól idézed, mintha a srácot hallanám mesélni hogy miket mondott a barátnője neki, de szó szerint.

ma 20:10
 9/12 A kérdező kommentje:

#4-5

Hol tudnák olvasni az ilyen emberekről valami komolyabbat, nem bulvárt? Nagyon érdekel az emberi viselkedés és a viselkedési defektek, pl múltkor olvastam egy nagyon érdekes könyvet a borderline emberekről

ma 20:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez tipikus nárcisztikus személyiség kontrollmániával.
ma 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!