Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon barátnőm miért kezdett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon barátnőm miért kezdett el egy idő után irreális elvárásokat támasztani velem szemben?

Figyelt kérdés
Mikor összejöttünk, tudta és látta milyen anyagi helyzetben, milyen körülmények között élek, őszintén elmondtam neki mindent az életemről, meg a terveimről. És most közel egy év után kezd olyan fura lenni, elkezdte mondogatni, hogy csak akkor jön hozzám feleségül, ha tudom számára biztosítani ezt meg azt. Eddig jó volt neki az autóm, erre elkezdte, hogy le kell cserélnem, BMWre minél előbb. A lakásomra sem szólt semmi rosszat, de most egy ideje már mondogatja adjam el és vegyek minimum 3 szobásat új építésűt. Meg elkezdett szekálódni, hogy igazán elmehetnék még tanulni, mert diploma nélkül nem ember az ember és elkezdte kritizálni a munkámat amit amúgy szeretek és a fizetésemet is.
ma 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem illetek össze. Lehet hogy rájött, hogy neki ez hosszútávon nem elég, vagy lehet hogy kezdetektől arra játszott hogy megváltoztat. Beszéljétem meg őszintén, ő miben tud engedni, te mit vagy hajlandó változtatni és ha nincs kompromisszum, szakítsatok.
ma 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Neki milyen lakása van?

Milyen autója?

Milyen végzettsége és munkaköre?

Mennyit keres hozzád képest?

(Ne érts félre, nem azért kérdezem ezeket, mert azt gondolnám, hogy ezeken múlna, hogy mennyire elfogadható vagy jogos a barátnőd viselkedése, és ezek a megnyilvánulásai.)

És hogy reagáltál arra, amikor ezeket elkezdte mondogatni?

ma 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
Tipikus felkapaszkodni kívánó, proli csaj igényei ezek. Ilyen 2 bites luvnyákból meg van egy rakás, dobd ki a picsába.
ma 19:29
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Több lehetőség van:

Lehet, hogy egyszerűen csak megváltozott, rájött, hogy mást akar az élettől.

Lehet, hogy mindig is fontosak voltak számára az anyagiak, csak a szerelem ideig-óráig elterelte a figyelmét. (Ezért hajtogatom, hogy már az ismerkedés során fel kell mérni a másik ember anyagi helyzetét, és azt, hogy az megfelel-e nekem.)

De az is lehet, hogy egyszerűen nem szeret már, és minden random indokot kitalál, hogy eltaszítson magától.

ma 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Maradj ilyen amilyen vagy, és keress mást.

Ő is keressen mást.

Ez ennyire egyszerű.

Nem kell évekig kapaszkodni a rossz partnerba.

A világnézeteitek nem egyeznek.

ma 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom miért pontoztak le, akinek BMW az igénye, mert derogal már neki egy Toyota, Skoda vagy nem tudom milyen autója van a kérdezőnek az szerintetek nem proli. Meg új lakást akar nem elég neki a mostani, miközben az hogy egyáltalán van az is nagy dolog manapság, szóval az nem proli? Itt a diploma is csak a pénz meg státusz kérdés a csajnak, egyértelmű. Teremtse meg magának a cafka ezeket, ha annyira akarja. Ja, nem, a párjától várja el.

3-as voltam

ma 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Milyen körökben mozog? Nem beszélte tele valaki a fejét? Nem versenyzik a barátnőjével?
ma 19:52
 8/11 A kérdező kommentje:

2-es

se autója, se lakása nincsen, tanár a végzettsége, igazából anyagilag önerőből nem ért el semmit, amije van azt a család rakta alá. anyagi helyzete most valamivel jobb mint az enyém, de azért mert dolgozott külföldön pár évet meg eladta a lakást amit az apja vett neki még régen.

őszintén, értetlenkedtem mikor ezeket mondta, hiszen pontosan tud mindent rólam, soha nem túloztam magamat illetően.

ma 20:01
 9/11 A kérdező kommentje:
6-os szomorú de igaz amit írsz, én nem gondolkodtam volna, hogy egy művelt, diplomás nő lehet ilyen, ennyire pénz és külsőség központú
ma 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

"csak akkor jön hozzám feleségül, ha"

Jó is, hogy ez időben kiderült.

Nem kell, hogy hozzád menjen feleségül, és nem is kell elvenned.

ma 20:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!