Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen a párom nem áll mellém az anyjával szemben, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Terhességem előtt is szeretett beleszólni dolgokba, de mióta terhes vagyok folyamatosan adja a kéretlen jótanácsait. Mikor elmondtuk nekik a hírt, az volt az első reakciója, hogy reméli nem fogok nagyon meghízni, biztosan jól meggondoltam-e ezt. Anyós kb.80-85 kg, én 54 voltam akkor, de mindegy. Majd megtudta, hogy járok továbbra is edzeni, ekkor már az volt a baja, hogy miért veszélyeztetem a gyerekem, illetve szerinte nem normális, hogy összesen csak 2,5 kg-ot híztam a 6. hónapra. Szóval egyszer ezt mondja, egyszer azt, nem lehet rajta kiigazodni. A szülésen is ott akar lenni legalább a folyosón, pedig csak azt szeretném, hogy az anyukám legyen ott, nem lehet neki megmondanom, hogy ne, mert megsértődik, amit a párom nem szeretne.2021. jún. 6. 15:39
31/31 anonim 

válasza:

Rosszul tetted fel a kérdést. Nem a párod terhes, hanem te. A megoldás arra, amit kérdezni szerettél volna: Fel kell nőni. Mindkettőtöknek. Önálló, felelős, felnőtt emberként képviselni az álláspontotokat - amely nyilván azonos, ha már gyereket vállaltatok-, intelligensen és egyértelműen meghúzni a határokat. Irreleváns anyós véleménye. A ti gyereketek, a ti felelősségetek. Még van pár hónapotok felkészülni, a java csak azután jön, ha megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!