Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem, hogy elküldtem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy elküldtem a páromat terhesen?

Figyelt kérdés

Először is a mai történettel kezdeném.

Párommal két éve vagyunk együtt és 36 hetes terhes vagyok. Anno mikor még nem ismertem ki teljesen és azt hittem minden happy velünk becsúszott a baba és természetesen megtartottuk. Várandósságom alatt viszont kiderült pár dolog róla, mint például hogy szokott beszélgetni az exével és volt amikor találkoztak is(persze én utólag jöttem rá mindenre). Mindegy ezeket meg tudtuk beszélni még. Habár a bizalom nálam csak lassan épülget vissza felé. Ami zavar az a viselkedése igazából és ebben kérném a tanácsotokat.

Ma úgy volt, hogy reggel elkísérem a páromat edzeni mert utána mentünk a szüleihez. Mindig az én kocsimmal szoktunk menni, de ma az övével indultunk el. Az edzős cuccok az én autómban szoktak lenni így eszembe jutott, hogy azt gyorsan át kell raknom az övébe. Ez meg is történt. Ahova jár edzeni az egy kisebb kondi, tehát mindenkinek saját kulcsa van hozzá. Mikor megérkeztünk kérdezi elhoztam-e a kulcsot(ez viszont sajnos az én autómban szokott lenni így azt el is felejtettem) mondtam nem basszus...sajna kiment a fejemből. Ott a kondi előtt nekiállt velem kiabálni, hogy hogyan lehetek ilyen hülye, meg ennyi eszem van stb stb. ondtam neki, hogy elmegyek haza a kulcsért neki amíg a szüleinél lesz, de az nem tetszett neki. Mondanom sem kell, hogy mennyire megbántott ezzel a viselkedéssel és elkezdtem sírni...Amikor a szüleihez értünk, próbált vígasztalni és bocsánatot kérni, de ezek a dühkitörések vagy nem tudom minek nevezzem sok nekem, pláne terhesen ahol boldognak kéne lennem.

1,5 hete például csak annyit írtam neki, hogy szeretnék vele este picit beszélgetni(ekkor csak a félelmeimről akartam beszélni vele mint pl.: szülés, gyereknevelés stb...) , erre felhív hogy én már korán reggel elbasztam a napját, miért nem tudtam elmondani neki ezt este. Mondtam neki azért mert vele soha nem lehet beszélgetni stb. Akkor is elmondott mindenféle hülyének telefonban, de akkor még valahogy fel tudtam dolgozni.

Ezek után mondtam neki, hogy gondolkoni szeretnék, így elment a szüleihez.

Ez most már kicsit sok, vagy megint csak én reagálom túl ezt? Jól tettem, hogy elküldtem? Ti adnátok még egy utolsó utáni esélyt egy ilyen embernek? Vagy kutyából nem lesz szalonna?

2020. jún. 21. 20:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kb ez történik amikor nem a megfelelő emberrel vagy együtt és "becsúszik a baba".

Ő rohadtul nem akarja ezt a gyereket.

2020. jún. 21. 20:32
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Fog ez még verni is, így is nehéz vele, ha egy csecsemő is a karodban lesz, kibírhatatlanná válik az életed. Nem szeret téged. Most vedd elő az eszed, és tervezd el, hogy kinek a segítségével tudnád felnevelni a gyermekedet őnélküle. Hová mehetsz, hol fogadnak be addig, míg a kisbabáról gondoskodsz, mert enélkül nem tudsz megszabadulni a förtelmes pasidtól.
2020. jún. 21. 20:34
 3/14 anonim ***** válasza:
22%
Nem lesz szalonna. Én sosem beszélnék így veled. De te őt választottad. A gyermeknek apa is kell. Egyáltalán nem menő egyedül nevelni egy gyereket.
2020. jún. 21. 20:34
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
A gyerek ott van, "visszacsinálni" már nem lehet. A kérdés az, hogy van-e, akire számíthatsz a saját családodból, rokonságodból, illetve milyen az anyagi helyzeted neked, egyedül, a párod nélkül. Nyilván ha viszonylag stabil, könnyedén boldogulsz, illetve melletted állnak a hozzátartozóid, akkor jól tetted, soha vissza se engedd. Ha nem, akkor viszont... :(
2020. jún. 21. 20:40
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

"becsúszott a baba és természetesen megtartottuk."

Hát nagyon úgy néz ki, hogy csak neked volt természetes. Sok férfi akkor is kifordul valamennyire magából, ha akar gyereket és tudatosan összejön, nem hát ha még csak úgy "becsúszik"...

2020. jún. 21. 20:40
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

Első válaszolónak sajnos igaza van. Korai volt a baba,és eleve úgy vállaltátok be,hogy már akkor se voltál bizalommal Iránta.

De ezen már túl vagytok. Én a helyedben most nem tennék semmit,. Ha normális ésszel gondolkodik a párod visszamegy és bocsánatot kér.

Nem tudom milyen a családoddal a kapcsolatod, én most a helyedben ha nem megy vissza Hozzád hazaköltöznék. Olyan nagyon nem is tudsz mit tenni. A szülés előtt-után, nem maradhatsz egyedül. És most az a legfontosabb,hogy ezen túl legyél, a többit majd alakítod.

Egy lépést ne tegyél utána,ha nem megy vissza ebben a helyzetben magától Hozzád már eleve minősíti.

2020. jún. 21. 20:41
 7/14 anonim ***** válasza:
23%
Hányszor kell még ide leírni, hogy a legtöbb férfi sosem akar gyereket?
2020. jún. 21. 20:49
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
Elég hülyeség volt hagyni, hogy "becsússzon a baba", egy ilyen kapcsolatba. Gratulálok mindkettőtöknek amiért ilyen érett, felelősségteljes emberek vagytok. Kutyából bem lesz szalonna, igen. De ha már annyira természetes volt, hogy megtartjátok akkor marha gyorsan nőjetek fel és találjátok ki, mit tudnátok kezdeni magatokkal meg ezzel a helyzettel. Ugyanis mostantól a gyerek az első és nem engedhetitek meg magatoknak, hogy ne működjetek együtt.
2020. jún. 21. 20:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Exem is ilyen kis apróságok miatt üvöltött és mondott el mindenféle hülyének. Mások előtt is... Nagyon megalazó kettesben is, hát még mások füle hallatára. Nagyon gondold át mert egy gyerkőc mellett több alkalma lesz igy viselkedni.
2020. jún. 21. 21:17
 10/14 anonim ***** válasza:
92%
Hát én nem is értem miért magadat hibáztatod. Ha nekem lenne terhes párom, fokozottan figyelnék rá, nemhogy ordibáljak vele... Sajnálom, ebbe nagyon beleválasztottál. 30f
2020. jún. 21. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!