Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy valaki elküldte a párotoknak a beszélgetéseiteket?
Figyelt kérdés
Én most vagyok sajnos ilyen helyzetben. Egy fiú egy összeollózott beszélgetést küldött el a barátomnak, ami természetesen nem tartalmazza azt a részt, amikor írtam, hogy nem szeretnék találkozni vele, mert a barátom a legfontosabb nekem a világon és sosem bántanám... A barátom nem hisz az ilyesminek, nem foglalkozik ilyen dolgokkal, de látom rajta, hogy nagyon zavarja, félek, hogy elvesztem.
Ti mit tennétek/tettetek ilyen helyzetben?
2018. márc. 11. 13:44
1/17 anonim válasza:
Megmutatnám neki azt a részt is.
2/17 anonim válasza:
Mutasd meg a teljes beszélgetést neki.
3/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta, nem kíváncsi rá, miket beszélgettünk :/
2018. márc. 11. 13:48
4/17 anonim válasza:
Megvan neked az eredeti beszélgetés? Ha nincs törölve mutasd meg neki azt.
5/17 anonim válasza:
Ja most látom, hogy válaszoltál, gondolom megsértődött a párod. Adj neki pár napot, szerintem kíváncsi lesz rá ha picit lehiggadt és ha látja, akkor meg fog nyugodni.
6/17 A kérdező kommentje:
Megvan természetesen az egész beszélgetés, nem törölném soha amit másokkal beszélek, mert az már alapból gyanúra adna okot...
Egyelőre sajnos hajthatatlan a párom, azt mondta, inkább ne beszéljünk erről mostanában.
2018. márc. 11. 13:54
7/17 anonim válasza:
Máskor is ilyen típus, hogy "inkább ne beszéljünk róla"? Mert akkor az baj ha nem működik a kommunikáció, főleg ha baj van köztetek.
8/17 A kérdező kommentje:
Máskor is ilyen, de most őszintén aggódom
2018. márc. 11. 14:23
9/17 anonim válasza:
Lekközelebb meggondolod kivel flörtösködsz mikor barátod van fúj.
10/17 anonim válasza:
Volt ilyen párom akinek a szőnyeg alá söprés volt a megoldás mindenre. Sajnos egy idő után annyi minden gyűlik fel a 'szőnyeg alatt', hogy pofára esés lesz a vége. Nálunk is csúnya szakítás volt, mert cipelt egy csomó sérelmet amiről nem is tudtam, csak akkor vágta az arcomba több év rejtett sérelmeit mikor összevesztünk, pedig ha beszéltünk volna róla akkor amikor történtek a dolgok, meg lehetett volna oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!