Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy valaki elküldte a párotoknak a beszélgetéseiteket?
Én most vagyok sajnos ilyen helyzetben. Egy fiú egy összeollózott beszélgetést küldött el a barátomnak, ami természetesen nem tartalmazza azt a részt, amikor írtam, hogy nem szeretnék találkozni vele, mert a barátom a legfontosabb nekem a világon és sosem bántanám... A barátom nem hisz az ilyesminek, nem foglalkozik ilyen dolgokkal, de látom rajta, hogy nagyon zavarja, félek, hogy elvesztem.
Ti mit tennétek/tettetek ilyen helyzetben?
nem zörög a haraszt...
valami sunyiság benned csak volt, ha át tudott küldeni rád nézve kompromittáló részleteket a párodnak.
ha vkinek a párja a legfontosabb, egyáétalán minek áll le másokkal bizalmaskodni és ilyen szinten dumálni?
most gondolom be vagy gyulladva, és valamiféle vigaszt vársz itt.
holott sztem arról van szó, hogy vmilyen szinten adtad a lovat a srác alá, a párod háta mögött vmilyen szintű kavarás csak volt, különben nem lett volna mit átküldeni.
Mindegy, hogy nem hibáztatod. A valóság az, hogy ő okozza a problémát a szőnyegalásöpréssel, ennélfogva csak ő tudna változtatni. Ezen te nem tudsz változtatni. Amit te tehetsz, azt már megtetted.
Ha otthagy, akármilyen szomorú is vagy miatta, nem a te hibád, hanem az övé. Ezért ezen ugyanúgy nem tudsz változtatni egyedül.
Ha ez velem történne meg, csalódnék a páromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!