Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem, hogy elküldtem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy elküldtem a páromat terhesen?

Figyelt kérdés

Először is a mai történettel kezdeném.

Párommal két éve vagyunk együtt és 36 hetes terhes vagyok. Anno mikor még nem ismertem ki teljesen és azt hittem minden happy velünk becsúszott a baba és természetesen megtartottuk. Várandósságom alatt viszont kiderült pár dolog róla, mint például hogy szokott beszélgetni az exével és volt amikor találkoztak is(persze én utólag jöttem rá mindenre). Mindegy ezeket meg tudtuk beszélni még. Habár a bizalom nálam csak lassan épülget vissza felé. Ami zavar az a viselkedése igazából és ebben kérném a tanácsotokat.

Ma úgy volt, hogy reggel elkísérem a páromat edzeni mert utána mentünk a szüleihez. Mindig az én kocsimmal szoktunk menni, de ma az övével indultunk el. Az edzős cuccok az én autómban szoktak lenni így eszembe jutott, hogy azt gyorsan át kell raknom az övébe. Ez meg is történt. Ahova jár edzeni az egy kisebb kondi, tehát mindenkinek saját kulcsa van hozzá. Mikor megérkeztünk kérdezi elhoztam-e a kulcsot(ez viszont sajnos az én autómban szokott lenni így azt el is felejtettem) mondtam nem basszus...sajna kiment a fejemből. Ott a kondi előtt nekiállt velem kiabálni, hogy hogyan lehetek ilyen hülye, meg ennyi eszem van stb stb. ondtam neki, hogy elmegyek haza a kulcsért neki amíg a szüleinél lesz, de az nem tetszett neki. Mondanom sem kell, hogy mennyire megbántott ezzel a viselkedéssel és elkezdtem sírni...Amikor a szüleihez értünk, próbált vígasztalni és bocsánatot kérni, de ezek a dühkitörések vagy nem tudom minek nevezzem sok nekem, pláne terhesen ahol boldognak kéne lennem.

1,5 hete például csak annyit írtam neki, hogy szeretnék vele este picit beszélgetni(ekkor csak a félelmeimről akartam beszélni vele mint pl.: szülés, gyereknevelés stb...) , erre felhív hogy én már korán reggel elbasztam a napját, miért nem tudtam elmondani neki ezt este. Mondtam neki azért mert vele soha nem lehet beszélgetni stb. Akkor is elmondott mindenféle hülyének telefonban, de akkor még valahogy fel tudtam dolgozni.

Ezek után mondtam neki, hogy gondolkoni szeretnék, így elment a szüleihez.

Ez most már kicsit sok, vagy megint csak én reagálom túl ezt? Jól tettem, hogy elküldtem? Ti adnátok még egy utolsó utáni esélyt egy ilyen embernek? Vagy kutyából nem lesz szalonna?

2020. jún. 21. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos o nem akarta a gyereket es rajtad tolti most ki a haragjat. Aztan a gyereken figja egy eleten at. (En igy szulettem,h anyam es anyos akart engem,apam nem. Egesz eleteben szivatott ,tonkretette az eletem. )

Keress uj pasut es lakohelyet meg ma.

2020. jún. 21. 22:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Összeteszem a két kezemet, hogy olyan párom van, amilyen...

Velem még soha semmi miatt nem ordibalt a párom, még akkor sem, ha veszekedtunk. Én csapdában érezném magamat a helyedben, de ez idővel csak rosszabb lesz. Szerintem most kell beleallnod ebbe a helyzetbe és kiszallni ebből a kapcsolatból bármilyen nehéz. El tudom képzelni, hogy mit érzel. Sok erőt kívánok!

2020. jún. 21. 22:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha megteheted anyagilag,ne fogadd vissza. Tudom,hogy nehez es szereted es azt szeretned, hogy egy boldog csalad legyetek, de kerlek hidd el nekem, erre nem szabad varni.

10 evem ment el igy. Nekem is igy kezdodott az egesz, egy hirtelen felindulasbol , kiabalasbol pofon es mivel nem tortent semmi az evek alatt egyre roszabb lett. Egy ido uta rettegtem tole. Sokat bantott es nehezen sikerult elmenemulnom a helhzetbol es hidd el tenyleg igy kezdodott.

Nem veszelyeztesd magad es a babadat!!!!

2020. jún. 21. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:
88%

Hagyjuk már ezt, hogy "egy fèrfi sose akar gyereket" dolgot. Elkèpzelhető, hogy jelen esetben nem akarta. De van szája, mondja akkor meg, közösen döntöttek a megtartása mellett. Meg akkor sincs felhatalmazva, hogy ilyen módon beszèljen a párjával.

Kèrdező, gyanítom, hogy csak most kezded igazán kiismerni, most mutatja meg, hogy milyen is igazából. Meg az is benne lehet a pakliban, hogy úgy èrzi a baba miatt ki vagy szolgáltatva neki, ès megteheti, hogy így viselkedjen.

Ne hagyd magad! Mert ha hagyod, csak egyre rosszabb lesz. Egyetlen esèlyt mèg megèrdemel, ha ő megy bocsánatot kèrni, ès megbeszèlitek, hogy ilyen stílust nem tűrsz meg. De a következőnèl vègèrvènyesen kodobnám. A babának sem jó a feszkós környezet, meg az, hogy így lebecsmèrlik az anyját. Meg akkor már boritèkolható, hogy pozitív változásra hiába vár az ember.

Arról már ne is beszèljünk, hogy a hülye ő volt a törtènetben. Az ő edzős cucca, figyeljen ő arra, hogy úgy induljatok el, hogy minden megvan, ne kenje rád a felelőssèget,pláne ne ilyen stílusban.

2020. jún. 21. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!