Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen a párom nem áll mellém az anyjával szemben, mit tegyek?

Ilyen nincs. Ha azt mondod, nem jöhet be a szülőszobára, sőt, be se jöhet látogatóként, akkor nem jön be, és pont, ez most a covid alatt még könnyebb.
Legjobb lenne megmondani, nem látja az unokáját, vagy valami keménnyen fenyegetni, de az én életemben még olyan nem volt, hogy aki értetlenkedett, meg velem így parasztozott, nem tettem helyére, aztán ne volt utána már bárányabb. Valamit te csinálsz rosszul, virágszálként szólsz hozzá vagy nem tudom, de olyan nincs, hogy ha valakit amúgy nem küldesz el a susnyásba, rendesne, akkor...
Persze, lehet izélni, hogy jahj a párod nem áll ki érted, de nem értem amúgy miért tőle várod a megoldást, illetve, nem hiszem hogy most lenne csak ilyen.

Azt is jó lenne megérteni, hogy van, akivel nem lehet szép szóval beszélni, vagy taktikázni kell. Attól nem leereszkedsz egy alacsonyabb szintre, csak megtalálod az ő hangját.
De te tudod, hallgassad, türjed, majd még xarabb lesz ha meg van a gyerek, abba is majd beleköt, hogy hányat pislogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!