Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhesen a párom nem áll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen a párom nem áll mellém az anyjával szemben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Terhességem előtt is szeretett beleszólni dolgokba, de mióta terhes vagyok folyamatosan adja a kéretlen jótanácsait. Mikor elmondtuk nekik a hírt, az volt az első reakciója, hogy reméli nem fogok nagyon meghízni, biztosan jól meggondoltam-e ezt. Anyós kb.80-85 kg, én 54 voltam akkor, de mindegy. Majd megtudta, hogy járok továbbra is edzeni, ekkor már az volt a baja, hogy miért veszélyeztetem a gyerekem, illetve szerinte nem normális, hogy összesen csak 2,5 kg-ot híztam a 6. hónapra. Szóval egyszer ezt mondja, egyszer azt, nem lehet rajta kiigazodni. A szülésen is ott akar lenni legalább a folyosón, pedig csak azt szeretném, hogy az anyukám legyen ott, nem lehet neki megmondanom, hogy ne, mert megsértődik, amit a párom nem szeretne.

2021. jún. 6. 15:39
1 2 3 4
 1/31 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
22%
Terhes nőként is arra várni, hogy valaki kiálljon helyetted-elég gáz. Ennél a gyereknevelés még komolyabb feladat, az hogy fog menni, ha egy ilyen helyzetet sem tudsz kezelni?
2021. jún. 6. 15:43
 2/31 A kérdező kommentje:
Én hiába mondom meg a magamét, ha anyós nem hallgat rám, csak a fiára, aki egyébként legtöbbször velem ért egyet, de nem akar konfrontálódni az anyjával.
2021. jún. 6. 15:45
 3/31 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
19%

Ilyen nincs. Ha azt mondod, nem jöhet be a szülőszobára, sőt, be se jöhet látogatóként, akkor nem jön be, és pont, ez most a covid alatt még könnyebb.

Legjobb lenne megmondani, nem látja az unokáját, vagy valami keménnyen fenyegetni, de az én életemben még olyan nem volt, hogy aki értetlenkedett, meg velem így parasztozott, nem tettem helyére, aztán ne volt utána már bárányabb. Valamit te csinálsz rosszul, virágszálként szólsz hozzá vagy nem tudom, de olyan nincs, hogy ha valakit amúgy nem küldesz el a susnyásba, rendesne, akkor...

Persze, lehet izélni, hogy jahj a párod nem áll ki érted, de nem értem amúgy miért tőle várod a megoldást, illetve, nem hiszem hogy most lenne csak ilyen.

2021. jún. 6. 15:48
 4/31 anonim ***** válasza:
39%
De miért hallgatod meg, hogy mit mond? Miért jársz a társaságába? Miért engeded be a lakásodba?
2021. jún. 6. 15:49
 5/31 A kérdező kommentje:
Normálisan, érvekkel alátámasztva kommunikálok vele mindig, mégis a gyerekem nagyanyja, tehát nem célom rlssz viszonyban lennk vele, sőt a megoldásra törekszem.
2021. jún. 6. 15:50
 6/31 anonim ***** válasza:
31%
Minek neked gyerek, ha ennyit nem tudsz lerendezni?
2021. jún. 6. 15:50
 7/31 A kérdező kommentje:
Szoktunkenni hozzá, illetve ő is hozzánk, nem megszakítani akarom vele a kapcsolatot, hanem jobb belátásra bírni.
2021. jún. 6. 15:51
 8/31 A kérdező kommentje:
+m
2021. jún. 6. 15:51
 9/31 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
35%

Azt is jó lenne megérteni, hogy van, akivel nem lehet szép szóval beszélni, vagy taktikázni kell. Attól nem leereszkedsz egy alacsonyabb szintre, csak megtalálod az ő hangját.

De te tudod, hallgassad, türjed, majd még xarabb lesz ha meg van a gyerek, abba is majd beleköt, hogy hányat pislogsz.

2021. jún. 6. 15:52
 10/31 A kérdező kommentje:
Erre csak annyit mondok,hogy diplomás emberek vagyunk, nem a Mónika show színvonalán szeretnék vele kommunikálni, ettől többre tartom mindkettőnket.
2021. jún. 6. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!