Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhesen a párom nem áll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen a párom nem áll mellém az anyjával szemben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Terhességem előtt is szeretett beleszólni dolgokba, de mióta terhes vagyok folyamatosan adja a kéretlen jótanácsait. Mikor elmondtuk nekik a hírt, az volt az első reakciója, hogy reméli nem fogok nagyon meghízni, biztosan jól meggondoltam-e ezt. Anyós kb.80-85 kg, én 54 voltam akkor, de mindegy. Majd megtudta, hogy járok továbbra is edzeni, ekkor már az volt a baja, hogy miért veszélyeztetem a gyerekem, illetve szerinte nem normális, hogy összesen csak 2,5 kg-ot híztam a 6. hónapra. Szóval egyszer ezt mondja, egyszer azt, nem lehet rajta kiigazodni. A szülésen is ott akar lenni legalább a folyosón, pedig csak azt szeretném, hogy az anyukám legyen ott, nem lehet neki megmondanom, hogy ne, mert megsértődik, amit a párom nem szeretne.

2021. jún. 6. 15:39
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Rendben,de ez sehogy nem kapcsolódik ahhoz, hogy a párom milyen.
2021. jún. 6. 16:12
 22/31 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is a férjednek kéne ezeket a helyzeteket kezelni, nem befosva felemelt kezekkel amögé az ócska kifogás mögé bújni, hogy nem akar választani kettőtök között. Nem is ezt kérte senki. Neki kéne leállítani az anyját, ha már túlságosan beleszól a dolgokba. Csakhogy ha ez az inger nem jön neki magától, akkor fejen is állhatsz, úgyis ugyanez lesz. Kicsit elhamarkodott volt ez a gyerekvállalás, nem igazán érzem, hogy egy hullámhosszon lennétek a pároddal. Most kb annyit tudsz csinálni, hogy elkerülöd az anyóst, illetve megmondod a párodnak, hogy vegye észre magát és állítsa le a mamát, ha túlzásba esik. Nagyon nem elegáns, amikor a meny meg az anyós öli egymást, a pasi meg nagy szemekkel pislogva néz ki a fejéből. Fordítva is leállítom az anyámat, ha sok, nem várom el, hogy a férjem veszekedjen vele...
2021. jún. 6. 16:14
 23/31 anonim ***** válasza:
22%
Ne mondjátok meg anyósodnak, hogy hol fogsz szülni, és mikor
2021. jún. 6. 16:17
 24/31 anonim ***** válasza:
22%

A problema veled es a paroddal van. Nem tudjatok meghuzni a hataraitokat. Ezen a diploma nem segit. Azt kene tudatositani magadban, hogy mit szeretnel es ezt kozolni a paroddal. Ha nem akarod ott latni az anyost, mert blablabla, akkor mondd meg neki, hogy nem lesz ott.

Innentol a parodnal pattog a labda. Mivel ot mar nem anyuci tartja el, ezert neki hozzad kene lojalisnak lenni, nem az anyjahoz. Tevedes, hogy az anyja a legfontosabb neki. Neked kell a legfontosabbnak lenni, hiszen veled fog leelni 60 evet egy haztartasban, nem az anyjaval. A ferjed sem tudja meghuzni a hatarait. Mit kene csinalni? Fogni a diplomatokat es elgondolkozni rajta, hogy vajon mi a feneert adtak oda nektek, ha nulla tudatossaggal sem tudjatok iranyitani az eleteteket. Ebbe bele tartozik az is, hogyha valamit szeretnetek, akkor megteszitek azt, ami szukseges hozza. Te is meg a parod is. Szoval a teendo. Odamesz a parodhoz es megmondod neki, hogy vagy te, vagy o megmondja anyosnak, hogy nem lesz ott, ove a valasztas. Utana pedig odamentek az anyoshoz es kozlitek ezt vele. Kozosen. Hogy lassa, hogy egymashoz tartoztok es kialltok egymasert. Amig ezt nem tudjatok demonstralni, addig ugyis bele fog ugatni a kettotok dolgaba. Mert tudja, hogy nem tartotok ossze es a fiacskaja van olyan nyamnyila, hogy meg nem sikerult levalni anyukajarol. Masok ezt megteszik tobb szakaszban a kamaszkortol kezdve a fiatal felnott korig. Nem kell tovabb mentegetozni, ez rajtatok mulik egyedul. Azt fogjatok kapni, amit kiharcoltok magatoknak. Sem tobbet, sem kevesebbet. MAs meg nem fogja helyettetek megvivni ezt a harcot. Kicsit fel kene piszkalni a puhapocs a parod batorsagat, hogy szembe merjen szallni anyucival. Masoknal nincs ilyen problema, de ot te valasztottad. Elonyok, hatranyok egy csomagban van, arukapcsolassal. Nalatok ezek lesznek azok a problemak, amik mergezni fogjak a hazaseletet. Vagy megis talpara allitod a legenyt, ha mar anyuci nem tudott ferfit nevelni belole es teszi amit tennie kell. Nem kell elkuldeni a verbe az anyost, szepen is tudtara lehet adni, hogy mik azok a hatarok, amiket nem lephet at. Rajta.

2021. jún. 6. 16:19
 25/31 A kérdező kommentje:
6,5 éve vagyunk együtt, tervezett gyerek, nem becsúszott. Tudja, hogy hol fogok szülni és azt is, hogy pontosan mikor (programozott császár, aminek oka van).
2021. jún. 6. 16:19
 26/31 A kérdező kommentje:
Volt egy beszélgetésünk erről az anyjával, akkor a párom nem volt ott, mert épp dolgozott. Mondtam neki, hogy nem szükséges jönnie a szülésre, ahogy megvan a gyerek fel fogjuk hívni videóhívásban és megmutatom neki, majd ahogy hazaengednek jöhet látogatóba és élőben is láthatja akkor. Erre az volt a válasza, hogy de ő azonnal szeretné élőben látni, illetve megfogni, ez egy olyan pillanat, amit nem akar elmulasztani.
2021. jún. 6. 16:23
 27/31 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen mindegy, hogy mit akar. Az a lenyeg, hogy te mit akarsz a paroddal. Azt is megtehetitek, hogy amig a korhazbol haza nem mentek, addig nem fogja megfogni. DE utana meg mondhatjatok, hogy faradt vagy, es az elso heten senkit nem akarsz latni. A ti dontesetek, ezt kene mar felfognod. Es rohadtul nem kell se megerteni, se reagalni az o erveire. Kedves Marika neni. A gyerek szuletese a mi maganugyunk es mi ugy dontottunk, hogy nem szeretnenk a korhazban sajat edesanyamon kivul mas latogatot fogadni. Teged sem. Tok mindegy, hogy neked unokad, kutyad, macskad szuletett-e, vagy sem. Mert ez nem a te dontesed. A sajat fiad szulesenel ti is dontottetek valahogy, itt pedig mi dontunk. A kerdes lezarva, anyos kizarva. Mar csak a pici fiut kene meggyoznod errol, mert o a leggyengebb lancszem ebben a tortenetben. Itass vert vele, hatha az segit.
2021. jún. 6. 16:32
 28/31 AliceGamer ***** válasza:
91%

26# Kérdező

Erre csak annyit tudok mondani, hogy szép és jó, de a gyereknek TE leszel az anyja nem pedig az anyósod. Te szülöd meg, te éled át, hogy életet adsz a gyerekEDNEK. Mi az, hogy azonnal? Nehogy már előbb lássa, mint te.

Ez egy olyan dolog, hogy tényleg a férjednek kell odalépni, illetve te tudod még kezelni a helyzetet.

Ezt meg kell értenie. Ha nem, feltételeket kell adni.

Ha az én anyósom beleszólna amikor várandós leszek, lerendezném annyival, hogy tanácsot elfogadok, de az én gyermekem az én terhességem.Pont.

2021. jún. 6. 16:36
 29/31 anonim ***** válasza:
93%

26

Az a gond, hogy nem fogja fel az anyósod, hogy ez NEM az ő pillanata. Meg kéne vele esetleg értetni. Vagy a férjed helyett is ő lesz a szülőszobában, meg ott lesz az első fürdetésnél és a többi. Ti most lesztek egy család, ezek a pillanatok a tieitek és én nem hagynám, hogy más erőszakosan elvegye.

2021. jún. 6. 16:42
 30/31 anonim ***** válasza:
84%

a) Nem kéne sülve-főve együtt lenni, mindent megbeszélni, és máris kevesebb lenne a kéretlen jótanács.

b) A kórházban a folyosón miért ne várhatna, mikor szülsz? Az ő unokája fog megszületni, természetes hogy izgalommal várja. Ha meg a te anyukád ott lehet, akkor pláne orbitális bunkóság lenne azt mondani, hogy dekkoljon otthon, mert ő csak másodrendű nagymama.

2021. jún. 6. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!