Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jol erzem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benianyus kérdése:

Szerintetek jol erzem, hogy terhesen elhanyagol a ferjem?

Figyelt kérdés
2 eve vagyunk egyutt, nekem van egy 6 eves kisfiam, eddig nagyjabol minden rendben volt a kapcsolatunkban, kisebb zokkenokkel. Hazat vettunk, osszrhazasodtunk, es ugy tunt nekem, tenyleg szeretjuk egymast. A szex is isteni volt, kolcsonosen szerettunk oromet okozni a masiknak, szenvedellyel, es erzelmekkel telinek hatott. A koronavirus miatt (mivel katona), heti egy napra csokkent a talalkozasaink szama. Amikor megerkezik, nyilvan megcsokol, egy fel pillanatra atolel, de aztan az egy nap egy ejjel ugy telik el, hogy szinte hozzam sem er. Ha nem megyek oda hozza, nem simogatom meg, nem bujok oda es nem puszilgatom, szeretgetem, magatol SOHASEM jon ide hozzam, vagy csak menet kozben racsap egyet a popsimra. A szex olyannyira leredukalodott, hogy en hiaba kenyeztetem, elkapom a furdoben, es pocakosan hosszu idot "terdelek", es intenziven kenyeztetem, megfurdetem, simogatom, stb, ő szarazon, elojatek nelkul belekezd a szexbe, pedig mondogatom neki, hogy "ez faj-ez faj"..... mar odaig jutottam, ha hazajon, levegonek nezem, vsak akkor viszonzom a csokjat is, ha esetleg magatol ad, amikor hazaer. Nagyon faj, iszonyatosan hianyzik a kenyeztetes, a szeretgetes, ugy vagyok vele, az is jobb lenne, ha o nem lenne, nem volna kiert epekednem. Mit gondoltok errol a szituaciorol? 31 eves vallalkozo edesanya vagyok, es szenvedek nagyon ebben a helyzetben. Ti mit tennetek a helyemben?
2020. jún. 9. 14:52
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
100%
Mondjuk beszélj vele.
2020. jún. 9. 14:55
 2/34 anonim válasza:
22%
Cringe
2020. jún. 9. 14:58
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ezt mond el neki
2020. jún. 9. 14:58
 4/34 anonim ***** válasza:
61%

Nalunk sincs szex amiota terhes vagyok. Egszeruen ferjemnek ez nem jon ossze hogy baba van a hasamban es szex... Neha engedi hogy kenyeztessem, de ritkan. Nalunk ez a baba miatt van. Ha megszuletik biztosan visszazokkenunk a normal kerekvagasba.

Lehet ferjed is igy van, frusztralja a baba szex kozben. Lehet hogy igy fel sem tud izgulni rad. Nem azert mert csunya lennel, hanem mert felti a babat, vagy lelkiismeretevel nem fer ossze ez az egesz igy a szexszel.

Vele kell beszelned. En sem tudtam hova tenni mukor mar 5honapja nem volt semmi, aztan megbeszeltuk, ennyi.

2020. jún. 9. 15:00
 5/34 anonim ***** válasza:
28%
Nem tanultál meg annyit 31 éves korodra, hogy nem jó ötlet ilyen kevés idő után babát vállalni valakivel?
2020. jún. 9. 15:01
 6/34 A kérdező kommentje:
A szex az kb 10 perces, semmikepp sem kimelo es gyenged behatolasnak nevezheto kozosulesse valt. Beszeltem mar vele, mondtam neki, hogy tobb szeretetre lenne szuksegem ebben az allapotban, azt igert, hogy valtoztatni fog, de talan még rosszabb lett. Mar ugy erzem, mintha nyug is lenne szamara, ha napjaban 3x odamegyek hozza, es egy simogatas melle csokot nyomok a nyakara.
2020. jún. 9. 15:04
 7/34 A kérdező kommentje:
2 ev egyutteles az keves ido?!
2020. jún. 9. 15:06
 8/34 anonim ***** válasza:
89%
Ha már terhes vagy, akkor nem volt az félév, és nem 2 év együttélésről, hanem 2 év együttlétről írtál.
2020. jún. 9. 15:08
 9/34 Thispain ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ennek abszurditása miatt:

[link]

2020. jún. 9. 15:09
 10/34 anonim ***** válasza:
88%
Lehet kimerült és ez lehet a baja, vagy a szikra elhalványult benne.
2020. jún. 9. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!