Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jol erzem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benianyus kérdése:

Szerintetek jol erzem, hogy terhesen elhanyagol a ferjem?

Figyelt kérdés
2 eve vagyunk egyutt, nekem van egy 6 eves kisfiam, eddig nagyjabol minden rendben volt a kapcsolatunkban, kisebb zokkenokkel. Hazat vettunk, osszrhazasodtunk, es ugy tunt nekem, tenyleg szeretjuk egymast. A szex is isteni volt, kolcsonosen szerettunk oromet okozni a masiknak, szenvedellyel, es erzelmekkel telinek hatott. A koronavirus miatt (mivel katona), heti egy napra csokkent a talalkozasaink szama. Amikor megerkezik, nyilvan megcsokol, egy fel pillanatra atolel, de aztan az egy nap egy ejjel ugy telik el, hogy szinte hozzam sem er. Ha nem megyek oda hozza, nem simogatom meg, nem bujok oda es nem puszilgatom, szeretgetem, magatol SOHASEM jon ide hozzam, vagy csak menet kozben racsap egyet a popsimra. A szex olyannyira leredukalodott, hogy en hiaba kenyeztetem, elkapom a furdoben, es pocakosan hosszu idot "terdelek", es intenziven kenyeztetem, megfurdetem, simogatom, stb, ő szarazon, elojatek nelkul belekezd a szexbe, pedig mondogatom neki, hogy "ez faj-ez faj"..... mar odaig jutottam, ha hazajon, levegonek nezem, vsak akkor viszonzom a csokjat is, ha esetleg magatol ad, amikor hazaer. Nagyon faj, iszonyatosan hianyzik a kenyeztetes, a szeretgetes, ugy vagyok vele, az is jobb lenne, ha o nem lenne, nem volna kiert epekednem. Mit gondoltok errol a szituaciorol? 31 eves vallalkozo edesanya vagyok, es szenvedek nagyon ebben a helyzetben. Ti mit tennetek a helyemben?
2020. jún. 9. 14:52
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Most 4 honapon kezdjunk el vitatkozni? 2 honap mulva leszunk 2 es fel eve pontosan egyutt.
2020. jún. 9. 15:10
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

tavaly is 31 voltl, nem öregszel?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

(csak mondom, a tűzszerészek a vírus miatt pont úgy voltak szolgálatban, mint előtte)

2020. jún. 9. 15:10
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
ja, és az utolsó oldalon kiderül, hogy vége... gondoltam, ne szenvedjétek végig az egészet.
2020. jún. 9. 15:13
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Na bakker, tuti nem az análból lett a baba... Hogyhogy visszafogadtad ezt az Isten barmát te nő???
2020. jún. 9. 15:21
 15/34 A kérdező kommentje:
Szoval kedves anonym, akkor szerinted csal a ferjem.
2020. jún. 9. 15:21
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Na várjunk egy picit ha jól értelmezem volt egy kis "technikai" szünet egy hirtelen anál behatolás miatt korábban most meg várjátok a babát és nem figyel rád?
2020. jún. 9. 15:25
 17/34 anonim ***** válasza:
24%
Ezt csak vele tudod megbeszelni.... Itt csak okoskodo tokeletes ferju nok valaszara talalsz, akik egesz terhesseg alatt szexistennok ;)
2020. jún. 9. 15:30
 18/34 A kérdező kommentje:
Pontosan. Kb 9-10 nap szunet, aztan bocsanatot kert, fogalma sem volt errol a dologrol, mert még allitolag soha senkivel nem volt analis szex elmenye.
2020. jún. 9. 15:30
 19/34 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudj, de ha mar egy eve is olyan problemak voltak, amiket az elozo kerdesnel olvasok.... Hat mit mondjak... Te valasztottad... Bizonyara 30 fele megijedtel hogy egyedul maradsz, ezert alkudtal meg egy ilyen labilis es problemas kapcsolatban... Ezt mostmar vallalnod kell, te valasztottad.. sokan dobtak volna egy ilyen manuszt mar tavaly. Szerintem voltak elojelek.

Van egy olyan szomoru sejtesem, hogy par even belul megint egyedul neveled a gyerekedet... Csak sajna mar 2 gyerek lesz. Bocs nem josolok sokat nektek.

Foleg igy, hogy nem vele kommunikalsz, hanem gyakorin oldod a libakkal :)

2020. jún. 9. 15:36
 20/34 A kérdező kommentje:
Igen. Az a helyzet, barmennyire is fajo, de kezd ugy tunni nekem, hogy igazat kell adnom neked.
2020. jún. 9. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!