Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jol erzem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benianyus kérdése:

Szerintetek jol erzem, hogy terhesen elhanyagol a ferjem?

Figyelt kérdés
2 eve vagyunk egyutt, nekem van egy 6 eves kisfiam, eddig nagyjabol minden rendben volt a kapcsolatunkban, kisebb zokkenokkel. Hazat vettunk, osszrhazasodtunk, es ugy tunt nekem, tenyleg szeretjuk egymast. A szex is isteni volt, kolcsonosen szerettunk oromet okozni a masiknak, szenvedellyel, es erzelmekkel telinek hatott. A koronavirus miatt (mivel katona), heti egy napra csokkent a talalkozasaink szama. Amikor megerkezik, nyilvan megcsokol, egy fel pillanatra atolel, de aztan az egy nap egy ejjel ugy telik el, hogy szinte hozzam sem er. Ha nem megyek oda hozza, nem simogatom meg, nem bujok oda es nem puszilgatom, szeretgetem, magatol SOHASEM jon ide hozzam, vagy csak menet kozben racsap egyet a popsimra. A szex olyannyira leredukalodott, hogy en hiaba kenyeztetem, elkapom a furdoben, es pocakosan hosszu idot "terdelek", es intenziven kenyeztetem, megfurdetem, simogatom, stb, ő szarazon, elojatek nelkul belekezd a szexbe, pedig mondogatom neki, hogy "ez faj-ez faj"..... mar odaig jutottam, ha hazajon, levegonek nezem, vsak akkor viszonzom a csokjat is, ha esetleg magatol ad, amikor hazaer. Nagyon faj, iszonyatosan hianyzik a kenyeztetes, a szeretgetes, ugy vagyok vele, az is jobb lenne, ha o nem lenne, nem volna kiert epekednem. Mit gondoltok errol a szituaciorol? 31 eves vallalkozo edesanya vagyok, es szenvedek nagyon ebben a helyzetben. Ti mit tennetek a helyemben?
2020. jún. 9. 14:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Hat, ha nem lenne hanyingerem, nem szedulnek, es nem lenne gyomorsavam, en is jatszanam a szexistennot... De nem mindenkinek tunetmentes a terhessege.

Nincs ezzel gond, hogy te jot akarsz a parodnak. En is igy vagyok, egyetertek veled. Na de ez nem egy egyoldalu dolog, oda vissza kell mukodnie. En ferjemmel megbeszeltem ezeket mar reg, behatolas nelkul csinalunk jot egymasnak. Es igy is tokeletes.

De ez nem azt jelenti hogy lekapom a furdoben nagy hassal leszpom aztan o meg jo kemenyen megbsz.

Bocs de nagyon rossz kapcsolatnak tunik a tietek ezekbol az infokbol kiindulva, amit leirtal.

Ezen mas nem segit, csak az oszinte beszelgetes a paroddal.

2020. jún. 10. 11:48
 32/34 anonim ***** válasza:
En is azt gondolom h te eron felul egyoldaluan teljesitesz es nem kapsz erte semmit. Kb ő egy kényúr jelenleg, akit korbeugralnak.
2020. jún. 10. 12:17
 33/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Most ujra itt vagyok. Lelekszakadva. Megszuletett a picink. Azota eltelt ket ev. Eltavolodtunk egymastol, de en meg mindig szeretem ot, viszont o elkezdett inni. Heti tobb alkalommal, sört es melle tomenyet. Nehezen viselem, tolem extrem tavol all az alkohol. Ket hete este vacsorazni mentunk negyen. A ket gyermek es mi ketten. Megint ivott, ket nagy korso sort es wiskyt. Mar rettenetesen banom, de azt mondtam neki, hogy "miert kell ennyit innia, a fejere öntöm!" Azota sem tarsalgunk egymassal, nem mintha eddig beszelgettunk volna egymassal.... nagyon faj ez az egesz, total lelki roncsnak erzem magam. Ket napja kertem tole, hogy valjunk el, de a hazat neki hagyjuk, mert ha kovetelnem a felet, a kamat megugrasa miatt valoszinuleg rosszabbul jarnek. Ma este bocsanatot kertem tole, tiszta szivbol, ugy igazabol, szerelembol, de azt mondta, ezzel elkestem. Egy vilag omlott ossze bennem. Mit gondoltok? Talan van nemi esely még arra, hogy visszakapom ot? Mit erthetett az alatt, hogy elkestem vele? Esetleg a ket het alatt maris talalhatott maganak valakit?! Segitsetek! Remegek a felelemtol.
2022. szept. 4. 00:49
 34/34 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy onnantol kezdve, hogy mondtam neki, itthagyjuk neki a hazat, jobb lett a kedve, mint valaha...... en meg napjaban tobbszor sirok. Esszerubbnek tunik a valas, de ugy erzem, annyira szeretem, hogy keptelen vagyok elengedni.
2022. szept. 4. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!