Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benianyus kérdése:
Szerintetek jol erzem, hogy terhesen elhanyagol a ferjem?
Figyelt kérdés
2 eve vagyunk egyutt, nekem van egy 6 eves kisfiam, eddig nagyjabol minden rendben volt a kapcsolatunkban, kisebb zokkenokkel. Hazat vettunk, osszrhazasodtunk, es ugy tunt nekem, tenyleg szeretjuk egymast. A szex is isteni volt, kolcsonosen szerettunk oromet okozni a masiknak, szenvedellyel, es erzelmekkel telinek hatott. A koronavirus miatt (mivel katona), heti egy napra csokkent a talalkozasaink szama. Amikor megerkezik, nyilvan megcsokol, egy fel pillanatra atolel, de aztan az egy nap egy ejjel ugy telik el, hogy szinte hozzam sem er. Ha nem megyek oda hozza, nem simogatom meg, nem bujok oda es nem puszilgatom, szeretgetem, magatol SOHASEM jon ide hozzam, vagy csak menet kozben racsap egyet a popsimra. A szex olyannyira leredukalodott, hogy en hiaba kenyeztetem, elkapom a furdoben, es pocakosan hosszu idot "terdelek", es intenziven kenyeztetem, megfurdetem, simogatom, stb, ő szarazon, elojatek nelkul belekezd a szexbe, pedig mondogatom neki, hogy "ez faj-ez faj"..... mar odaig jutottam, ha hazajon, levegonek nezem, vsak akkor viszonzom a csokjat is, ha esetleg magatol ad, amikor hazaer. Nagyon faj, iszonyatosan hianyzik a kenyeztetes, a szeretgetes, ugy vagyok vele, az is jobb lenne, ha o nem lenne, nem volna kiert epekednem. Mit gondoltok errol a szituaciorol? 31 eves vallalkozo edesanya vagyok, es szenvedek nagyon ebben a helyzetben. Ti mit tennetek a helyemben?2020. jún. 9. 14:52
21/34 anonim 

válasza:

Megváltozott az életetek több szempontból is. Ez kihatással lehet mindkettőtökre. Kisbabátok lesz....ami a párodnak teljesen új...és úgy tűnik.....talán fölkészületlenül érte. Napi rutinotok is más...hiszen a vírus miatt heti egy napra redukálódott a minőségi együttlét. A minőségi együttlétet szeretnéd megtartani....igyekszel mindent megtenni. Nagyon szimpatikus ahogy türelemmel, igyekezettel, odafigyeléssel szereted őt. Sokat vagy egyedül a gyermekeddel.....közben terhesen a másikkal. Arról próbáljatok őszintén beszélgetni, hogy te mire vágysz és ő mire vágyik. Mondja el neked ő is. Add tudtára, hogy ez érdekel téged. Türelem, szeretet, megértés. Ha a szex fáj, mert nem ad időt.....valójában bele sem szabad menni....ott azonnal kommunikálni kell a férjed felé....mit érzel....és bátran, határozottan kiállni magadért. Erőt, kitartást, egészséget kivánok.
22/34 A kérdező kommentje:
Koszonom callforhelp a kedves empatikus valaszt. Mar tobbszor felszolitottam ra, hogy legyen velem gyengedebb, plane most ebben az allapotomban. Mar azon a lilki szinten tartok, hogy olyamikrol fantazialok, esetleg titokban massal probalom potolni szeretethianyomat, es most megkovezhet mindenki ezert.
2020. jún. 9. 17:13
23/34 anonim 

válasza:

Nálunk feldobta szexet a terhesség, pedig előtte se volt gyenge.
Tulajdonképpen akkor kezdtem szerelmet érezni, ahogy nőtt a hasa.
És orál, anál is volt, meg persze a punci is, és hatalmas orgazmus ő nála (is)
A gyerek még ugrik bugri életvidám lány lett, szerintem ettől is.
A bíbit ott látom, hogy megváltozott. Annak még oka van!
Készülj fel sok példával, és kedvesen, nyugodtan kérd meg, hogy erről mit tud mondani?
24/34 anonim 

válasza:

En is babat varok, mar nincs szex, teljesen osszezarultam alul sajnos, a ferjem pedig ugy tunik most inkabb a hobbijara koncentral, elmondasa szerint a terhes nok szamara nem szexik (en kerdeztem igy) es elfogadja h most ez tortenik velunk, turelmesen kivarja. Kenyeztetes reszemrol van. Oleljuk, csokoljuk egymast, csak folytatasa nincs. Beszelgessetek, lehet h csak nem kíván ugy mint azelott, mint amihez szoktal eddig, mindenesetre a durvasagot semmikepp ne engedd. Ha megtudnad az o verziojat, konnyebb lenne megertened ot.
25/34 A kérdező kommentje:
24es, koszonom neked is a valaszt, epp ezt nem ertem. Szexi igyekszem lenni, nem hagyom el magam, sot, probalok méginkabb kivanatos lenni, ellensulyozni a pocakossagot, de csak vegigsopor rajtam 5 perc alatt, mint valami hurrikan. Szeretgetes pedig óne... ha mar nem szeretne, konnyeden el tudnam engedni, mert szeretem, es csak lelkiismeretfurdolasom lenne, ha a baba, vagy cakumpakk miattunk lenne velunk, de mar nem erezne vonzalmat. Egyebkent irja is mindig, hogy szeret, ma is, hogy nagyon hianyzom neki, de egyszeruen nem tudom elhinni, mert egyaltalan nem mutatja ki. Nagyon csalodott vagyok, mert en ugyanugy azt a formamat hozom, ugyanugy viselkedem, es ugyanannyi erzelmet taplalok fele, mint eddig es az elejen. Felelmetes, hogy kapcsolatok igy mennek tonkre, hogy pont akkor valtozik rossz iranyba a masik, amikor nagyon nem kellene.... mar minden remenyemet el kezdem vesziteni az ellenkezo nem irant.
2020. jún. 9. 22:47
26/34 anonim 

válasza:

Analisan megeroszakolt, es szereted... Erdekes a zsanerod.
Sikerult mar beszelni vele?
27/34 A kérdező kommentje:
25os, neked is koszi, hogy te is irtal. Gratulalok a kisbabatokhoz! :) Mar bocsanat, hogy indiszkret vagyok, az milyen, vagy hogyan kell elkepzelni, amikor valaki "alul osszezarodik"?! Ettol fuggetlenul a parod még kenyeztethetne teged. Vagy n3ked nem hianyzik?!
2020. jún. 9. 23:04
28/34 A kérdező kommentje:
Elvileg penteken este jon haza... amikor ez az analis "eroszak" tortent, fogalma sem volt (őszerinte allitolag) hogy mit tett.... ezerszer bocsanatot kert akkor, es esedezett, hogy maradjunk egyutt. Azota nem tortent ilyen jellegu dolog. Viszont, hogy ennyire ovodas szintre csokkent a kapcsolatunk, hat.... elegge frusztralo. Velemenyem szerint a szeretetnek szamos formaja van, ahogyan ki lehet mutatni, de kb ket honapja nem sokmindent erzekelek a boromon...
2020. jún. 9. 23:11
29/34 anonim 

válasza:

Ugy ertettem h mindketten kivanjuk, de kb mintha egy 1cm atmeroju lyukba probalna meg beszuszakolni, aminek esze agaban sincs tagulni, az orvosom szerint ez az "anyai feltes", a testem vedi a babat, igy.
30/34 A kérdező kommentje:
Lehet tul agyalok, es tul nagyok az elvarasaim egy ferfivel szemben, de en ettol fuggetlenul is folyamatosan a csucsra juttatnam a kedvesemet, plane terhesen, hiszen ilyenkor (legalabb is en lehet, hogy oxitocin fuggosegben szenvedek), egy nonek nagy szuksege van az ellazulasra, a finom erzesekre... en biztosan nem hagynam a szerelmemet kedves ferfiak....
2020. jún. 10. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!