Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ultimátumot adhatok neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultimátumot adhatok neki hogy ne dohányozzon?

Figyelt kérdés

Szerencsejátékfüggő vagyok ami azt jelenti hogy van problémám.

Kezelhető szerethető ember vagyok de van egy ilyen "undoritó szokásom" sokszor ez kellemetlenséget okozott a kapcsolatunkba, ahogyan az ő dohányzása is amit annyira nem szeretek mint ő a szerencsejátékot.

Namost van egy 1 éves kisfiunk akit ettől de magamtól is meg akarok védeni de csak és kizárólag közösen!

Én valóban képes vagyok erről leszokni és abbahagyni (mivel én abba is hagytam 5 hónapja, minden nap érzem a késztetést egyre gyengébben és az idő segitet) viszont a barátnőm nem akarja és hallani sem akar róla.

Csak hogy tisztán lássunk a komplett terhességet végig hazudta a szemembe és titokban végigdohányozta.

Változnunk kell és én meg tudom ezt teni a fiam ,ő és a magam érdekében de ezt halálosan komolyan tőlle is elvárom máskülönben egyedül fogom megtenni viszont különválva.

2021. jún. 2. 00:15
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

nem akkor kevesebbet cigizett és csak a 7. hónapnál bukott le egy véletlen miatt. Rettenetesen jól titkolta viszont sok alkalom volt amikor éreztem de midig kimagyarázta és és ezt mindig is elhittem neki.

Alap dolog volt számomra és sosem merült fel bennem hogy tovább menjek azért mert nem hiszek neki.

Igen a fiam életének annyira leszek része amennyire jogilag megtehetem.

Ahogy mondtam is. Fontos a cigi mert rettenetesen gyülölöm, viszont ez sokkal inkább egy jelzés feléd hogy mennyit is érsz a másik fél számára és nem a semmiből jött ez hanem egy sokkal keményebb dolgot tettem meg az ő kezdeményezésére.

A fiam életének a része leszek de biztos hogy azt nem fogom hagyni hogy azt lássa hogy veszekszünk szóval akkor inkább külön leszünk.

2021. jún. 3. 00:29
 42/43 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező.

Én is függő vagyok (már írtam 4-es és 24-es vagyok).

Nem játszom már másfél éve, de függőnek titulálom magam még most is. Az is maradok életem végéig. Pontosan tudom, hogy ez így megy. Mint az alkoholista, aki "tünet mentes" . ... Nem ivott már 10 éve, de ha egy sört meginna, akkor borulna minden és újra visszacsúszna. Veled is ez van a szerencsejátéknál.

Most, amikor érzed, hogy könnyebb ellenállni. Arra kérlek, hogy légy erős. Ne menj vissza csak azért, mert van valami problem. Tudom, hogy nehéz, de én bíztatlak innen távolról is ismeretlenül is. Azért bíztatlak, mert nagyon fontos számomra is ez a függőség téma, és tudom, hogy milyen mélyre le tud húzni.

A barátnőd nem érdekel. A cigit rühellem én is. Igazság szerint én nem jöttem volna össze cigiző nővel, mert eléggé kizáró ok nálam, de Te megtetted. Ez van. már nem lehet rajta változtatni.

Az én véleményem az, hogy ha igazán szereted, akkor igenis megpróbálod leszoktatni, mert a szeretet az perzselő és cselekvő.

Mindig mondják, hogy "Jaj a szeretet elfogadó, ha szeretsz akkor elfogadsz így, ahogy vagyok. jaj ne akarj rajtam változtatni, mert én így vagyok jó, ahogy vagyok. És ha meg akarsz változtatni, akkor nem is szeretsz!"

Meg a Nagy büdös sz@rt. Az a véleményem, hogy ha valakit szeretsz, akkor nem hagyod, hogy a sárban dagonyázzon, akkor sem ha azt hiszi, hogy az neki jó.

Ha valakit szeretsz, akkor nem nézed végig ahogy drogokkal eltompítja magát és tönkre teszi az életét. Ha valakit szeretsz, akkor nem hagyod, hogy eljátssza a vagyonát szerencsejátékon. Ha valakit szeretsz, akkor nem hagyod, hogy lassú mérgezésben ölje meg magát és a gyerekét.

A szeretet az perzselő és cselekvő!

Ha szereted, akkor bizony húzd ki a sárdagonyából.

Tudom, hogy rohadt nehéz egy függővel szót érteni, mert én is az vagyok.

Tudom, hogy milyen jól hazudtam, színészkedtem és titkolóztam, amikor a függésem tárgyát védtem az emberek elől. Tudom. És hiszek abban, hogy Te is tudod, mert Te is függő vagy. Nem voltál. Még mindig az vagy. Csak tünetmentes, amihez hatalmas gratula. Isten óvja jó szokásod!

VISZONT az ultimátummal nem hiszem, hogy túl sok mindent elérnél nála. Egy függőt ez csak iszonyatosan megijeszt.

Inkább beszélj valami szakemberrel, hogy hogyan lehet eljutni A-ból B-be.

De az ultimátum legyen leges-legeslegvégső módszer, mert ha azt használod elsőnek, akkor az volt az egyetlen dobásod. Előtte még próbálkozhatnál mással is inkább. hátha azok több sikerre visznek.

Minden jót!

24F

2021. jún. 3. 02:03
 43/43 anonim ***** válasza:
81%
Mekkora mártír vagy, ezt az érzelmi manipulációt megeszi az asszony? 😃
2021. jún. 3. 08:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!