Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ultimátumot adhatok neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultimátumot adhatok neki hogy ne dohányozzon?

Figyelt kérdés

Szerencsejátékfüggő vagyok ami azt jelenti hogy van problémám.

Kezelhető szerethető ember vagyok de van egy ilyen "undoritó szokásom" sokszor ez kellemetlenséget okozott a kapcsolatunkba, ahogyan az ő dohányzása is amit annyira nem szeretek mint ő a szerencsejátékot.

Namost van egy 1 éves kisfiunk akit ettől de magamtól is meg akarok védeni de csak és kizárólag közösen!

Én valóban képes vagyok erről leszokni és abbahagyni (mivel én abba is hagytam 5 hónapja, minden nap érzem a késztetést egyre gyengébben és az idő segitet) viszont a barátnőm nem akarja és hallani sem akar róla.

Csak hogy tisztán lássunk a komplett terhességet végig hazudta a szemembe és titokban végigdohányozta.

Változnunk kell és én meg tudom ezt teni a fiam ,ő és a magam érdekében de ezt halálosan komolyan tőlle is elvárom máskülönben egyedül fogom megtenni viszont különválva.

2021. jún. 2. 00:15
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%

"Ultimátumot adhatok neki hogy ne dohányozzon?"

A te életed. Ha úgy gondolod ez a helyes, tedd így. De legyél nyitott a további megoldásokra, ha felmerülnek.

2021. jún. 2. 00:18
 2/43 A kérdező kommentje:
azaz?
2021. jún. 2. 00:20
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
igen
2021. jún. 2. 00:21
 4/43 anonim ***** válasza:
84%

Adhatsz, de nem jelenti azt, hogy betartja majd. Meg talán agresszívan reagál.

Ha függő vagy, akkor pontosan tudod, hogy milyen elemi félelmet vagy dühöt képes kiváltani, ha elveszik az embertől a függősége tárgyát.

Ja, és én is függő vagyok. Nem szerencsejáték, hanem sima Játékfüggő. És leszoktam másfél éve. Nagy Gratula hozzá Neked, mert nekem is nehéz volt nagyon ,de a Szerencse játék függés elvileg még durvább. Úgy tudom az a legerősebb pszichológiai függés, szóval Gratula, hogy sikerült! Sose ess vissza és tarts ki. Minden nap, amikor kibírod játék nélkül, akkor egy hatalmas Gratulációt és siker élményt megérdemelnél!

24f

2021. jún. 2. 00:21
 5/43 anonim ***** válasza:
82%
Te vegyel magadnak kaparost o meg szivjon iqost
2021. jún. 2. 00:24
 6/43 A kérdező kommentje:

valahogy minden káros dolog elkerült engem azaz szó szerint semmit se csinálok 1 szál cigit is kb 8 év alatt szivatm el 5 részletbe.

Csak és kizárólag a sportfogadás de az sajnos nagyon olyan szinten amiből már a töredék is sok lett volna.

Kisfiam lett és egyszerüen nem... nincs tovább és nem hagyom hogy olyan sorsra jussak mint sokan akiknek a történetét halottam.

igy 5 hónap után is jó lenne 1x 1x játszani de megtanultam , nincs olyan hogy 1x1x mert akkor jön a következő és a következő és azt veszed észre hogy elment az egész fizetésed.

De ahogy mondtam is ebből nem engedek ha nekem megy akkor neki is , ha nem akkor ennyi volt bármennyire is szeretem.

Ha én(32) képes vagyok egy 15 éves minden napos függősségről lemondani akkor ez nem kérés hanem vissza fele is elvárás főleg úgy hogy eredetileg ő adott ultimátumot csakhogy abban eredetileg a cigi nem volt csak az hogy vagy abbahagyom vagy vége, Megtettem mert fontosabb a családom viszont én nem tudom a cigit elnézni neki undorodok már tőlle akkor is ha megérzem. Ez a terhesség alatt és elötte fokozatosan jött ki nálam.

2021. jún. 2. 00:36
 7/43 anonim ***** válasza:
35%
Ja, vegyen iqost. Jobb mint a cigi.
2021. jún. 2. 01:08
 8/43 anonim ***** válasza:
26%
És ilyen emberek szaporodnak...
2021. jún. 2. 01:14
 9/43 anonim ***** válasza:
79%
Ultimátumot már a kapcsolatotok elején kellett volna adni ha ennyire zavar, hogy dohányzik. Mondjuk az meg még durvább, hogy a terhesség alatt se tette le, veszélyeztetve a babát. Én annó az ismerkedésünk elején megmondtam a páromnak, hogy vagy én, vagy a cigi! Le is tette.
2021. jún. 2. 05:02
 10/43 anonim ***** válasza:
80%
Azt nem értem miért vállalsz gyereket valakivel, akinek utólag adogatsz ultimátumot. Mármint milyen ultimátumot képzelsz el? Hogy ha nem teszi le, elhagyod? Most hogy gyereke van és dolgozni sem tud? Az kemény, elég féreg dolog. Ezt az elején kellett volna tisztáznod. Te meg a gyerekedért hagyd abba, nem azért mert ő is.
2021. jún. 2. 06:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!