Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz, ha ultimátumot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha ultimátumot adok neki?

Figyelt kérdés
Négy éve vagyunk együtt a párommal. Ebből kb két éve beszéljük, hogy össze kellene költöznünk, bár ez nem teljesen jó szó, mivel a szüleinél vagyunk, szimplán jó lenne végre külön menni, mivel én 25 vagyok, ő 29 és négy év után "illene". Ezalatt a két év alatt, mióta tervben van a külön költözés, rengeteg variáció volt. De most lett egy igencsak kézenfekvő, ugyanis van egy lakása, ami eddig ki volt adva, de most elmentek a bérlők. Most újra ki akarja adni, ahelyett, hogy beköltöznénk, mondván, ki tudja adni 90-100.000-ért, továbbá nem szeret lakásban lenni, és majd inkább építkezzünk. De sajnos egy építkezésre mostanság nem sok esélyt látok, én pedig nem akarok még éveket várni, mikor itt egy lehetőség. Hozzáteszem, nincs szüksége egyáltalán arra a 90-100 ezerre, amennyiért ki tudná adni a lakást...hál istennek jól keresünk, igy minden adott. Arra gondoltam, leülök vele még egyszer, és ultimátumot adok neki, de nem akarom megbántani, csak picit ráijeszteni, hogy a mama hotelt végre otthagyja...
2017. júl. 3. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Értem, tehát náluk laksz, megmondod neki mit csináljon a lakásával, elégedetlenkedsz és még dirigálsz is neki. Egy élmény lehet befogadni téged bárhova is! :D
2017. júl. 3. 22:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazából szimplán szinte minden nap náluk alszom, anyukámnál vannak a ruháim, szóval mondhatni kétlaki èletet èlek. Nem hinném, hogy mert életet akarok kezdeni vele, rossz ember lennék.
2017. júl. 3. 22:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elhagynád, ha nem menne bele?
2017. júl. 3. 22:57
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
És te mit teszel hozzá az életkezdéshez?
2017. júl. 3. 22:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazából bármit! Azt is mondtam neki, ha nem akar lakásba menni, vegyünk ki egy kisebb házat, ugye mint mondtam, hálisten megtehetnénk, de azt mondta, arra nem akar költeni. Így van b tervnek a saját lakás, amibe csak bele kellene költözni.
2017. júl. 3. 23:02
 6/10 A legrosszabb ***** válasza:
10%
Valahogy mindig minden sztoriból az kerekedik ki, hogy az önmagukat önállónak képzelő nők egy hapsi nélkül sehová sem képesek felkapaszkodni egymaguk, ami szintet egy férfi 30-35 éves korára önerőből megteremt mindenféle segítség nélkül. Érdekesség, hogy amelyik nő ennyi idős korára fel tud mutatni valamit, arról is mindig kiderül, hogy ilyen ultimátummal fenyegetőző nőszemély, mint amilyen a kérdező is.
2017. júl. 3. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem alapból furcsa, hogy egy 29 éves férfi nem akar elköltözni otthonról. Én is hasonló helyzetben voltam, bár más problémával. Én először azt próbálnám megmagyarázni a páromnak, hogy miért szeretnék elköltözni (pl. rosszul esik neked, hogy kerülgetni kell az édesanyját vagy bármi ami rosszul esik, és mond meg - ha így érzed - hogy fáj, hogy neki nincs rá igénye (vagyis kommunikáljatok, de ne dühösen)). Szerintem ultimátumot csak akkor szabad adni, ha végig is viszed (úgy értem tényleg annyira tele van a hócipőd, hogy elhagyod).
2017. júl. 3. 23:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kicsit gáz ultimátumot adni arra, hogy mit csináljon a saját lakásával. Én a helyedben kibérelnék egy lakást magamnak és odaköltöznék. Megmondanám neki, ha találkozni akar, ott megtalál.
2017. júl. 4. 05:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak hiteget, és eszében sincs veled összeköltözni. Csak a kifogásokat keresi.

Négy év rengeteg idő! Azóta csak összejártok az anyjánál, mert neki ez így nagyon praktikus, hogy a pina házhoz is megy, miközben ott van anyuka is, aki körbenyalja a fenekét.

Neki ez így tökéletes.

Az ő részéről az összeköltözés egyúttal életszínvonal romlás. Anyagilag is, bár az igazi különbséget a kényelem elvesztése jelenti. Felelősségteljes felnőttként kéne élnie. És még a végén arra vetemedsz, hogy esküvőt vagy gyereket is akarj, ezzel végérvényesen felnőtt életre kárhoztatva őt.

Az ultimátummal az a baj, hogy nem fogsz vele szakítani úgyse, és ezt ő is pontosan tudja.

2017. júl. 4. 06:59
 10/10 anonim ***** válasza:
45%

Van, aki nehezen viseli, hogy felnőtt. Ő is ilyen.

Nem fog összeköltözni veled... a házépítés meg marad terv még 10 év múlva is.

Egy ingyen punci - annyit gondol ő rólad, többre meg nem vágyik

2017. júl. 4. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!