Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy teljesen átlagos párkapcsolat. Adok-kapok SZÓBAN, de. Tűrjek?
Mivan akkor, ha a kapcsolat női tagja elkezd vergődni? Tehát ütlegel, rugdalózik. Ezt most a kapcsolat a hím tagjának el kellene viselnie?
Szóval a nő bánthatja a férfit, a férfi nem? Ugyan kérem, ez nem az a világ. Miért lenne ez megengedve? Én tűrjek, neki meg szabad mindent? Miért is?
Ha a nő ver, az is erőszak. Ugyanúgy, mint fordítva.
Hagyd el
Azért ez ilyen formában,nem egy átlagos kapcsolat...
Ha nyugodt a nő,tisztázd le vele,hogy nincs több kapálózás!-mert az visszajár.
Ha még is előfordul öntsd képen hideg vizzel! -majd hagy ott,magában nem tud veszekedni-verekedni...
Ha ez sem használ fogadd meg az #1-es bölcs tanácsát .
Eleinte csak szóban volt..
Aztán egyre többet mert megtenni. Sajnos elég sokat szokott hepciáskodni.
En az a fajta ember vagyok, ha problémánk van beszéljük meg, hisz felnőttek vagyunk. O sajnos nem. Még értelmesen sem lehet vele vitatkozni, mert kiabal, ordítozik éjjel. Tehát nincs tekintettel a szomszedokra, ami panellakás esetében fontos.. Azt nem is említettem, hogy gyógyszert szed, nem is gyengét..
Akkor hat egyedül marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!