Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy négyhónapos Erasmusért miért kell ultimátumot adni, hogy ha kimegy, akkor szakít vele?
Hát ha ilyen közel van, akkor hova megy "ki"?... Nem értem.
Gondolom akkor nem Debrecenből Spanyolországba.
Ez olyan hülyeség. Kétszer voltam Erasmus+-on, összesen nyolc hónapot, egyszer nem csaltam meg a barátomat. Aki hűséges, az kibírja, aki nem, az úgyis talál módot rá, hogy megcsalja a párját.
24L
Aggódik - annak dacára is hogy négy hónap az bőven nem a világ. Fél lábon is kibírható dolog. Valahol meg tudnám érteni a másik fél aggodalmait, ha nem ÍGY fogalmazná meg a dolgot. Még a legjobb kapcsolatban is aggódik a másik fél. Ez normális dolog. De hogy ultimátumot adunk, meg b*sztatjuk a másikat a hülyeséggel, az NAGYON NEM AZ. Bízzon már egy kicsit jobban a párjában!
A magam részéről túl a harmincon nem csinálnék belőle nagy ügyet. Elfoglalnám magam, csinálnám a magam dolgát. Ennyi időt tudjunk már a másiktól elszakadni! Mégsem évekről van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!